Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Fotoğraf Galerisi Burçlar 04.09.2015 Günlük burç yorumları

04.09.2015 Günlük burç yorumları

Yayınlanma:

Bugün bizleri neler bekliyor işte günlük burç yorumlarınız...

KOÇ: İki yılın zorlayıcı etkilerinden sonra iş ve eğitim hayatlarında son derece istikrarlı bir süreç karşılıyor. Meslekleri ile ilgili önemli projeleri gerçekleştirebilirler yılın ilk altı ayı, eğitim hayatları yarım kaldıysa tamamlayabilirler. Bir takım problemler yaşasalarda beklemede kalmalı mücadele etmeli ve yeteneklerine güvenerek hareket etmeliler. Aşk hayatlarında da yılın ilk altı ayıda süpriz gelişmeler yaşanıcak. Geçmişte belirsiz ilişkiler netleşcek ve evliliğe giden yolda ilk adımı atabilecekler. Yılın ikinci yarısından itibarende sevgili koçların ilişkilerinde sorunlar varsa fedakârlık tek taraflı ise ve karşı taraf sürekli bundan kâr ediyorsa bundan ilişkiyi sonlandırıp tek başına yola tek başına devam etme kararı alabilicekler.

BOĞA: Karşıt burçları akrepte yıldızların öğretmeni satürn iki buçuk yıllık seyrini tamamlayıp yaydaki geçişine başladı. Her türlü zorluktan sonra, mücadelenin emek verdikleri her şeyin karşılığını almaya başlıcakları, güçlü olup güçlü hissettiricekleri günler karşılıyor boğa burçlarını. Sevgili boğalara tavsiyem hedeflerinizi belirleyin, kararlı olun, kendinize güvenin ve bu süreçte ve özellikle yılın ilk altı ayında yaptıklarınızın 2017'ye kadar olumlu, olumsuz karşılığını alcağınızı bilerek hareket edin. Aşktan yana şansları oldukça yüksek boğaların. Doğru insanla kalıcı beraberliklere adım atabilecekler. Yurt dışı konularla ilgili çok projelerin altına imza atabilirler. Bu günler sevgili boğara kapılarını açarken onlara sadece içeri girmek düşüyor.

İKİZLER: İş ve hayatları ile ilgili konularda dikkatli davranmalılar. Haksızlıklara uğrayabilirler, engeller söz konusu olabilir. İkizler burcuna tavsiyem zaten zor olan durumu daha da zorlaştırmadan tevvekül içerisinde hayatın akışına odaklanarak hareket etsinler. İş değişikliği, riskli yatırımlardan bu günlerde uzak dursunlar. Bu hafta bitdikden sonra iş arıyorlarsa başvurabilirler. İş birlikleri ve ortaklıklarla maddi, mânevi statülerini güçlendirecekeleri günlerdeler. İlişkilerinde de sorunları aşabilmek tamamen onların elinde. Şikayet ettikleri konularda, dönüp kendileri ile yapacakları yüzleşmeler doğruları bulmalarına yardımcı olucak.

YENGEÇ: Çok zorlayıcı günleri bırakıyorlar arkalarında. Ailevi ilişkilerinde olan sorunlar çocukları ilgilendiren problemlerin sona ermesi ile rahat bir nefes alıcaklar. İş hayatlarında popüleriteleri yükselmeye başlıyor. Ev hanımları kendi yetenekleri sayesinde, kazançlar elde edebilirler. İş hayatında sorunlar yaşayan yengeçler ek gelirler elde edebilecekleri işler elde edebilirler. Aşk hayatlarında da son derece olumlu etkiler söz konusu fakat başkalarının etkisi altında kalıp hareket etmişlerse sadece güçlü sezgilerinin gösterdiği şekilde ilerlerseler doğruları bulup kalıcı beraberliklerle, evliliklerle beraberliklerindeki pürüzleri tamamen ortadan kaldırıp, ilişkileri kendilerine özel ve aşkın çoşkusuyla bütünleşicekleri günler bekliyor onları.

ASLAN: Sevgili aslanlar geçtiğimiz günlerden bugüne zorluklarla etkilerle karşı karşıyalar. Beklemedileri gelişmeler, sıkıntılar yaşadılar. Bugünlerde gizli düşmaların ortaya çıkması ile aleyhlerine gelişen pek çok şey kendilerinin müdahalesi olmadan, olmaksızın leyhlerine gelişmeye başlıcak. Sevgili aslanlara tavsiyem, sizler güneşin çocuklarısınız her konuda çok cömertsiniz ama düşmanlıklara karşıda aslan gibi kükreyip haklarınıza sahip çıkmanız gereken günler. Aslanlar haklarınıza sahip çıkıp yeteneklerinizin maddî mânevi mükâfatını almak istiyorsanız birlikte çalıştığınız insanları gözden geçirin. Yeni fikirler, yeni projeler ve birden fazla alanda adınızda başarı ile söz ettirebileceğiniz 2015'i akılcı yaklaşarak değerlendirirseniz, pek çok ilkin altına imza atabileceksiniz. Özel hayatlarında da, aşkta hayal kırıklıkları, problemler hızla başlayıp hızla biten ilişkiler yaşamayı istemiyorsanız birinci önceliğiniz kesinlikle iş ve eğitim hayatınız olmalı. Bu anlamda mimar sizsiniz. Yapıyı ne kadar sağlam tutarsanız 2016 sizler için bi okadar kalıcı etkiler ile gelicek. Bekar ve aşka küskün olan aslanlar geçmişten gelen olumlu yansımalar ile yarım kalan duygularınızı tamamlatıcak, aşkı aşk ile yükselticek o özel insanla bir araya gelebilirsiniz.

BAŞAK: Hayatlarındaki her türlü belirsizliğin sona erdiği, her türlü olayın netlik kazandığı iş hayatlarında istikrarlı yeni başlangıçlarla dolu bir süreç karşılıyor. Eğer geçmişe takılıp kalırlarsa. Geçmişte yaşadıkları, zorlukların üzerine hayatlarını kurma çabası içerisinde olurlarsa anın getirdiği güzellikleri değerlendiremez ve bunu pişmanlıklarını yaşayabilirler. İş arıyorlarsa, işlerinde sıkıntıları varsa rahatsızlık duydukları herşeye kararlı bir şekilde hayır desinler ve yeni bir başlangıçlara yürüsünler. Özel hayalarında da her şey olması gerektiği gibi ilerlicek. Bitiş ve yeni başlangıçlar ssevgili başak burçlarını karşılamakta.

TERAZİ: Özellikler iş hayatlarında, finansal konularda şans onlardan yana esmekte. Bu süre içerisinde. Bu süre içerisinde geçmiş ile ilgili alacakları tahsir edebilirler. Önemli yatırım imkanları ile karşılaşıp hayllerindeki evi arabayı alabilirler. Kariyer hayatlarında câzip görünen fırsatlar daha önce yapmadıkları işlere yönelmelerine sebebiyet verebilir. Gökyüzü onları bu konuda uarmakta. Câzip görünen, fırsatlar bilmediğiniz işler ve yeni tanıştığınız insanlar yüzünden maddi, mânevi kayıplar ve duygusal anlamda yaralar alabilirsiniz dikkatli olun.

AKREP: Hayatlarındaki her türlü sıkıntının, sorunun kendinin müdehalesi olmaksızın yaşamlarından çıkıp gitti çok özel günler karşılıyor akrepleri. Aşk hayatlarında da geçmişte yaptıkları hatalarla yüzleşecekleri özel bir süreç içerisindeler. Kendinizi kurban gibi hissetmeden eğer sevdiğinize inanıyorsanız, bir takım şeyler için hala geç olmadığını düşünüyorsanız, akreplere tavsiyem aşkınıza sahip çıkın ve sevdiğiniz insan için asla mücâdele etmekten vazgeçmeyin. İş hayatlarında da ortaklıkları olan akrepler kontrolcü davrana bildikleri takdirde daha iyi ve imkan fırsatları ile karşılaşabilir. 2016 yılında ortaklıkları sonlandırarak çok daha başarılı gelişimlerde bulunabilirler. Finansal anlamda güçlü bir yıl karşılıyor onları.

Yıldızların öğretmeni satürn 2015 yılında iki buçuk yıl boyunca aydaki seyrine başladı. Bu durum sizi yıl boyunca çok etki etmicek ama aile büyükleri ile ilgili bir takım kadersel etkiler kadersel olaylar söz konusu olabilir. Kardeşlerden akrabalardan beklenmedik tepkiler davranışlar finansal hırslar ortaya çıkabilir. Sevgili yaylar jübiterin çocuklarısınız siz, yaşadığınız her zorluğun aşılabilir olduğu ilkesi ile hareket ederseniz bu zorlu sürecin sonunda, maddi, mânevi mükâfatınız oldukça büyük olucaktır. İşle ilgili konularda ayrıntılara önem vermeliler. Birlikte çalıştığı insanların dürüstlüğüne tamamen teslim olmadan sorgulamaları gereken bir sürecin içerisindeler. Bu günler satürn'ün disiplin eden gücü arkanıza alın ve ilerleyin sizi hiç kimse tutamaz. Aşk hayatlarında da hızla başlayan birliktelikler yıl sonuda evliliğe gidebilir. Evlilik maddi ve mânevi olumlu şansları beraberinde getirecek.

OĞLAK: Gereğinden fazla değer verdikleri aile bireyleri, arkadaşları bunlar ile ilgili yaşayacakları yüzleşmeler maskelerin düşmesi ile yaşyacakları duygusal taplo duygusal anlamda sevgili oğlakları sarsabilir. Kendinizi kurban gibi hissetmeden, sizi gerçekten seven ve değer veren insanlara haklılıklarını ifade edin ve sevdiğiniz her şeye her türlü değere sahip çıkarak ilerleyin. İş hayatlarında da çok önemli fırsatlar, kariyerlerini yeniden yapılandıravilecekleri durumlar söz konusu. Bu dönemde gizliliğe önem verdiğiniz taktirde finansal anlamda gücünüze güç katacak, başırınız ve adınızdan yıl boyunca söz ettirebileceksiniz. Evli oğlaklarda eşten gelicek olumlu etkilerle romantizmin, aşkın, duygusallığın dolu dolu olduğu günlere giriyorlar.

KOVA: İşle ilgili konularda bi takım sıkıntıları beraberinde getirmekte. Geçmişte başkalarının doğrularını kedi doğrularınız gibi kabul etmiş olmanıza bağlı hukuksal sorunlar ve sıkıntılar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kibire, egoya, öfkeye yenilerek hareket ederseniz zor olan süreç maddî, manevî itibarınızı zedelicek durumlar karşınızıa çıkabilir. Yeni projelere, yeni ilklere adım atmak istiyorsanız geçmişle yüzleşmeyi yapıp, geçmişin karanlık perdesini kapatmalısınız. Özel hayatlarında, bekar kovalar aşkı bulucaklar. Doğru yerde, doğru zamanda olmanın getirceği avantajlar için olabildiğince sosyal olun ve kendinize güvenerek hareket edin. Sıkıntılı evlilikleri olan kovalarda, eşinin gizlediği bir takım şeylerin gün yüzüne çıkması ile duygusal anlamda sarsılabilirler. Onlara tavsiyem yakın zaman içerisinde ayrılık veya devam kararı almadan başka şeylere öncelik vererek ilerleyin sonraki arka yolunu bulucaktır.

BALIK: Özellikle finansal anlamda güzel etkileri beraberinde getirmekte. Eğitim hayatlarıyla, iş hayatlarıyla donanımlarını maddî ve manevi kazança çevirebilecekelri çok güzel günler karşılıyor balık burçlarını. Bu günler kendinize güvenerek hareket ettiğiniz taktirde pek çok rakibinizi geride bırakıp çok önemli ilklerin altına imza atabileceksiniz. Aşkta da unuttukları heycanları yeniden kazanabilecekleri, hem iş hayatlarında hem eğitim hayatlarında destek alabilecekleri o özel insanla kalıcı beraberliklere adım atabilirler. Evli balıklarda eşin kıskançlık duygusundan kaynaklanan krizleri büyütmeyin. Aşkı başkaları için değil kendiniz için yaşayın.

Yorumunu Yaz