Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

"11.Reklamcılık ve Pazarlama Günleri" başlıyor

11 yıldır soluksuz devam eden Reklamcılık ve Pazarlama Günleri, 12 Aralık'ta başlıyor.

Yayınlanma:
"11.Reklamcılık ve Pazarlama Günleri" başlıyor

11 yıldır soluksuz devam eden Reklamcılık ve Pazarlama Günleri, 12 Aralık’ta başlıyor.
11 yıldır düzenlediğimiz ve büyük bir ilgiyle takip edilen 11.Reklamcılık ve Pazarlama Günleri adlı etkinliğimizle bu yıl da sektörün önde gelen firmalarının pazarlama yöneticileri, başarılı reklamcılar ve reklam ajansları ile öğrenci arkadaşlarımızı bir araya getirerek gerçekleştireceğimiz bilgi ve tecrübe paylaşımının heyecanını yaşıyoruz. Konuşmacılar; pazarlama, satış ve reklamın stratejik önemi, sektördeki son gelişmeler, gerilla pazarlama, web pazarlama, marka yönetimi, dijital pazarlama ve sosyal medya vb konularda sunumlar yaparak bu alanda kariyer yapmak isteyen öğrencileri yönlendirecek, firmaları hakkında genel sunum yaparak pazarlama stratejileri hakkında bilgilendirme yapacaklardır. İşte, 11.Reklamcılık ve Pazarlama Günleri etkinliğinde sizinle buluşacak isimler ve program akışı:

ULİT hakkında;

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
11 yıldır soluksuz devam eden Reklamcılık ve Pazarlama Günleri, 12 Aralık'ta başlıyor.

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME TOPLULUĞU

Uludağ Üniversitesi bünyesinde 16 Mart 1998 yılında kurulan İşletme Topluluğu kısa adıyla ULİT, Uludağ Üniversitesi’nin en fazla üyeye sahip, en aktif öğrenci topluluklarından birisidir.

Kuruluşundan bu yana her yıl daha etkin bir şekilde çalışarak, iktisadi ve idari bilimler fakültesi öğrencileri başta olmak üzere Uludağ Üniversitesi bünyesindeki tüm öğrencilerin beklentilerini karşılayacak faaliyetler organize eder. Bu amaçla ULİT U.Ü. Bahar Şenlikleri ve U.Ü. Kariyer Günleri organizasyonlarında da aktif bir şekilde yer alır.

2009-2010 öğretim yılında uniaktivite.net’in düzenlediği “En Aktif Kulüpler Yarışması-İş ve Kariyer” alanında 170 kulüp içinden Türkiye’nin en aktif 10 topluluğu arasına girerek finale kalmıştır. ULİT ISO 9001 kalite yönetim sistemi standartlarına ulaşmak için akreditasyon çalışmalarını sürdürmektedir.

 2015-2016 öğretim yılında Başkanlar Kulübü tarafından düzenlenen Altın Kulüp Ödülleri’nde Türkiye’nin kariyer alanında en iyi kulübü seçilmiştir.

ULİT ISO 9001 belgesi alarak Türkiye’nin ilk kalitesi uluslararası belgeyle tescillenen öğrenci topluluğu olmayı hedeflemektedir.

VİZYON

Gerçekleştirilecek etkinlikler desteğiyle ULİT’in tanımını en iyi şekilde yaparak ülkenin en aktif topluluğu konumuna gelmektir.

MİSYON

İşletme bölümü öğrencilerinin;

 Öğrenim programı içerisinde yer almayan konularda bilgi ve becerilerini arttırmak, kişisel gelişimlerinde katkıda bulunmak.

 Sosyal faaliyetlerine katılmalarını sağlayarak, sosyal varlık olarak gelişmelerini, topluluğa ve işletme bölümüne aidiyet duygusu kazandırmalarını sağlamak.

 İş dünyası ile iletişim kurarak tanışıklıklarını sağlamak

 Uludağ Üniversitesi ve İşletme Bölümünün bilinirliğini arttırmak.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler