14 Şubat'ta Bursa'ya ünlü yağmuru

14 Şubat'ta Bursa'ya ünlü yağmuru
Bursalılar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ünlülerle geçirecek. Sevgililer Günü’nü Sheraton Bursa’da geçirmek isteyen sevgililer, Narr Restaurant’ta özel Sevgililer Günü menüsü ve Bursa Senfoni Orkestrası'nın romantik aşk şarkılarıyla unutulmaz bir akşam yaşayacak. Özel menü ile sevgililere enfes bir lezzet sunacak olan Narr Restaurant’ta kişi başı 140 lira olan fiyatlara iki içecek dahil edildi. Sheraton Bursa Hotel'de gecelik çift kişi konaklama ve parti girişi ise 359 lira olarak belirlendi.

Bursalılara 14 Şubat sürprizi yapan Aloft Bursa Oteli ise ünlü müzisyen Ozan Doğulu’yu hayranlarıyla buluşturuyor. Sevgililer Günü'ne özel parçalar hazırlayan Doğulu, hareketli şarkılarıyla Bursalılara unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Ozan Doğulu'yu izlemek için bilet fiyatları iki içecek dahil 60 lira olurken, Aloft Bursa Hotel'de gecelik çift kişi konaklama ve parti girişi ise 299 lira.

Bursa’nın gözde eğlence mekanlarından Bursa Suare’de Balkan parçalarıyla DJ Samet Kurtuluş’un sahne alacağı Balkan parti, sevgilileri coşturacak. Kat 3’te ise Murat Bulgak ile Sevgililer Günü'ne özel Eski 45’likler gecesi düzenleniyor. Bursa Suare ve Kat 3 için ön satış ücreti 25, kapıda satış ücreti ise 30 lira oldu.

Üçüncü solo albümü Yalanlar Cumhuriyeti'ni yayımlayan Fettah Can, Sevgililer Günü özel konseri ile Jolly Joker Bursa'da sahne alacak. Tek kişilik biletlerin 60, 120 ve 180 liradan satıldığı konserde Fettah Can, albümünde yer alan yeni şarkıları ve unutulmayan hitleri ile müzikseverlerle buluşacak.

Nispet Bursa’da ünlü sanatçılar Ege, Aldo ve Cem Özer sahne alırken, yemek ve limitsiz içecek dahil ücret 175 lira olarak belirlendi. Grup Non-Stop ve Bakkal’ın sahne alacağı Hayal Kahvesi Bursa’da ise girişler ücretsiz olacak.
Öte yandan, 14-15 Şubat'ı Uludağ’da geçirmek isteyen çiftler için günübirlik turlar kişi başı 65 lira, kayak takımları dahil 99 lira, 1 gece konaklamalı Uludağ paketi ise 199 liradan satışa sunuluyor.