1,5 aylık hamile kadının iğrenç planı!

1,5 aylık hamile kadının iğrenç planı!

İstanbul'da sigara isteyen bir kişiye “sigaram yok” dediği için bıçaklandığını iddia eden kadın, aslında bir vahşete imza atan anne adayı çıktı.

Beyoğlu’nda geçtiğimiz hafta 1,5 aylık hamile bir kadın sokak ortasında kanlar içerisinde bulunmuş, hastanede tedavi altına alınan kadın polisteki ifaresinde “kendisinden sigara isteyen 20 yaşlarındaki gence “Sigaram yok” diye cevap verince, karnından bıçaklandığını” anlatmıştı.

Polisin konuyla ilgili soruşturmasında şok bir detay ortaya çıktı.

BIÇAKLANMAMIŞ, KENDİNİ BIÇAKLATMIŞ

Z.Y. isimli kadının kocasından olan karnındaki çocuğu düşürmek için kendisini sevgilisine bıçaklattığı öğrenildi. Polis şimdi o kaçak sevgilinin peşine düştü.

OLAYIN GEÇMİŞİ


Olay geçtiğimiz perşembe günü Sururi Mehmet Efendi Mahallesi, Tennure Sokak üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana gelmişti.

Mahalle sakinleri tarafından yerde kanlar içerisinde bulunan Z.Y. isimli kadın olay yerine çağrılan ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yaralı kadın polistekmi ifadesinde “Evime doğru gidiyordum. 20 yaşlarında bir genç sigara istedi. Sigaramın olmadığını söyleyincede beni bıçaklayıp kaçtı” demişti.