15 Maden Sahası İhaleye Açıldı

15 Maden Sahası İhaleye Açıldı

Maden İşleri Genel Müdürlüğü, 15 maden sahası için ihale açtı.
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nün 15 maden sahası için ihale açtığı duyuruldu. İlanda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü tarafından, ruhsat sahaları arasında tampon bölge olarak ayrılan 13 saha ile mücavirindeki ruhsat sahipleri arasında, madencilik yapılamayacak kadar küçük 2 sahanın 14 Ekim’de ihale edileceği bildirildi.
İlanda şu ifadelere yer verildi: "Tampon bölge olarak ayrılan ve küçük alan olarak belirlenen alanların ili, erişim numarası, maden grubu, koordinat dökümleri, alanı, ihale tarihi ve saati ile ihaleye katılabilecek ihalelik alan, mücavirindeki ruhsat sahiplerinin isimlerini içeren listeler, Maden İşleri Genel Müdürlüğümüzde ve Genel Müdürlük internet sayfasında en az iki ay süre ile ilan edilecektir.
Bu sahalar için yapılacak başvurular, sahanın ihalesinin yapılacağı tarihte ve saat 09:30 - 10:00 arasında Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan yapılacaktır. Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır."