Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

15 yaşındaki kız 11 gündür kayıp

Eskişehir’de yaşayan ve kendisinden 11 günden beri haber alınamayan İnegöllü genç kızın ailesi kızlarının hayatından endişe ediyor.

Yayınlanma:
15 yaşındaki kız 11 gündür kayıp

Ailesi ile birlikte Eskişehir’de ikamet eden 15 yaşındaki Gülse Yürük, 11 gün önce çıktığı evlerine bir daha dönmedi. Yaklaşık iki haftadır kızlarından haber alamayan ailesi ise, kızlarının hayatından endişe ediyor. Bin adet bastırdığı üvey kızının üzerinde resmi bulunan broşürleri sokaklardaki duvarlara ve direklere asan baba 11 gündür kızını arıyor.
Kayıp kızın üvey babası Adnan Atılgan, eşi Sabriye Yürük ile birlikte en son görüldüğü yer olan İnegöl’de kızlarını sokak sokak aradıklarını ifade etti. Atılgan, “Telefonuyla internetten İnegöl’de ikamet eden kişilerle arkadaşlık yapmaya başlamış. Annesinin memleketi İnegöl olduğu için buradan arkadaşlar ediniyor. Sosyal medyadan arkadaşları kızımızı İnegöl’e çağırıyorlar. İnegöl’e geliyor. Bizde kayıp olduğunu anlayınca Emniyete başvurduk” dedi.

“KIZIMIN HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM”
Kaybolmasının ardından iki gün sonra kızının kendisini aradığını ifade eden Atılgan, “Beni telefonla aradı. Baba ben İnegöl’de kız arkadaşımın yanındayım, çok özür dilerim dedi ve telefonu kapattı. Ondan sonra ben İnegöl’e geldim ve İnegöl’de sokak sokak gezerek kızımı arıyorum. 11 günden beri bir ses yok. Eşimin yakınları iki gün önce kızımızı Kuyumcular Çarşısı mevkiinde görmüş. Haberi alır almaz Emniyet Müdürlüğüne gittim ve durumu anlattım. Mobese kameraları inceleniyor. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Annesi perişan. Gezmediğimiz yer kalmadı. Görenlerden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler