Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Fotoğraf Galerisi Burçlar 18.09.2015 Günlük burç yorumları

18.09.2015 Günlük burç yorumları

Yayınlanma:

KOÇ: Bugün her konuda fikir beyan ederek şimşekleri üzerinize çekebilirsiniz. Kimsenin işine karışmamalı nerede ne konustugunuza dikkat etmelisiniz. Finansal konularda da konusmalariniz yüzünden beklediginizi bulamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise es ya da sevgilinizle romantizmin doruklarına çıkabilirsiniz.

BOĞA: Bugün maddi konularda kazançlı çıkacağınız tekliflerle karşılaşacaksını. Israrcı tavırlara şaşırmadan kabul edin ve kazanç kapıları size aralanmışken, hızla içeri girin ve ilerleyin. Özel yaşamınızda ise esinizden gelecek güzel bir hediye beklenmedik bir sürpriz sizi çok mutlu edecek.

İKİZLER: Bugün ikili ilişkilerinizde sinirli davranışlar içinde olmamalı, finansal konularda risk almamalısınız. Ailevi konularda da ısrarcı olmaktan haklı çıkmak için söz düellolarına girmemelisiniz. Aşk hayatınızda ise sakin davranmalısınız.

YENGEÇ: Gökyüzü bugün ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bir anlık dikkatsizlik sıkıntılara sebep olabilir. İşinizle ilgili konularda da bugün risk almaktan uzak durmalı gereksiz kahramanlığa soyunmamalısınız.

ASLAN: Gökyüzü bugün iş ilişkilerinizde diplomatik olmanın getirecegi faydalara isaret etmekte. Çözülmesi güç işlerinizi sorunsuz bir şekilde yoluna koyabilir, önemli ve kazançlı bir anlaşmanın altına imza atabilirsiniz. Özel yaşamınızda da sanşlı etkiler söz konusu.

BAŞAK: Bugün komşu ve arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat etmeli, ağzınızdan çıkan sözlerin esiri olabileceğinizin bilinci ile hareket edin. İş hayatınızda ise zamanı doğru kullanamazsanız ciddi krizler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Bugün sezgileriniz iş hayatınız da doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Beklenmedik gelirler elde edebilir yüksek kazançlar güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda da kıskançlıklara takılıp kalmadan mutluluğun tadını çıkarın.

AKREP: Gökyüzü bugün ailenizle gerginlikleri başlatan taraf olmamanız için uyarıyor sizleri. Yaşanacak olayların boyutlari hiç tahmin edemeyeceğiniz şekilde sonlansın istemiyorsanız çok dikkatli olun. Özel yasamınızda da aşk ve sağ duyu üstün gelecek.

YAY: Bugün bencilce yaklaşımlardan uzak durmalı, ses tonunuz karşınızda ki kişilerin üzerinde olumsuz izlenim birakacağınızı unutmadan hareket edin. Özel yaşamınızda da krizler yaşayabilir haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün işinizle ilgili her konuda şans sizden yana. Hakkınızı alacak dürüstlüğünüzün mükafatını fazlası ile alacaksınız. Özel yaşamınızda da ne kadar şanslı olacağınızın bilincine çok daha iyi idrak edeceksiniz.

KOVA: Gökyüzü bugün şanslı enerjilerle özgürlük duygunuzla hareket edip kazançlı çıkacağınızı müjdeliyor sizlere. Özel yaşamınızda da aşk dolu dizgin hükmünü sürmeye başlıyor.

BALIK: Bugün birlikte çalıştığınız insanlardan faydalar görecek maddi olarakta kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise tutku, heyecan, özlem fazlası ile etkili olacak yeni başlangıçlar kalıcı etkiler yaşayacaksınız.

Yorumunu Yaz