Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

19 yaşındaki işçinin feci sonu

Elbistan’da bir inşaatta çalışan 19 yaşındaki Harun Kelek, elektrik akımına kapıldıktan sonra 2’inci kattan beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
19 yaşındaki işçinin feci sonu

Alınan bilgiye göre, inşaat işçisi Harun Kelek (19), Karaelbistan Mahallesi’nde 2 katlı bir evin çatısında çalışırken makara yardımıyla yerden uzatılan sacı almak istediği sırada metal levha binanın hemen yanından geçen elektrik tellerine temas etti. Akıma kapılan Kelek, metrelerce yüksekten yere düştü. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları kontrollerde talihsiz işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Harun Kelek’in cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının ve jandarma olay yeri ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Görgü tanıkları, Kelek’in makara yardımıyla yukarı çektiği çatı sacını almak için hamle yaptığı sırada metal levhanın elektrik tellerine temas ettiğini belirtti. Akıma kapılan talihsiz işçinin, sacla birlikte beton zemine çakıldığını belirten görgü tanıkları, olayın bir anda yaşandığını ve ne olduğunu anladıklarında da Kelek’in yaşamını kaybettiğini anlattı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler