Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Fotoğraf Galerisi Burçlar 19.08.2015 Günlük burç yorumları

19.08.2015 Günlük burç yorumları

Yayınlanma:

Bugün gün sizin için nasıl başlayacak, gününüzün rengi ne olacak, günlük burç yorumunuzu merak ediyorsanız işte günlük burç yorumlarınız

KOÇ: Geçmişte yarım kalan meseleler bugün gündeminize gelebilir. İşinizle ilgili konularda haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce iyi düşünün duygusal değil akılcı yaklaşımlarda bulunun. Bugün yurt dışı ile bağlantılar iş, eğitim, seyahat gibi gündeminize gelebilir. Cesaretli davranın ve şansınızı değerlendirin

BOĞA: Bugün yüksek dirayet sayesinde yaranızı kanatanlardan hesap sorup hakkınızı alacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda yeni tanıştığınız insanlara dikkat etmeli, gelen öneri ve tekliflere sıcak bakmamalısınız. Bugün aile bireylerinden birinin hakkınızda yaptığı olumsuz konuşmaları öğrenebilirsiniz. Kırılsanız dahi ciddi bir yüzleşme yaşayarak kimsenin sizi aptal yerine koyamayacağını gösterebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün kimsenin size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. İş hayatınızda da şansınızı zorlamalı isteklerinizi hayata geçirmek için tüm görüşmelerinizi yapın. Disiplin, sabır ve inanç sizi şu anda bulunduğunuzdan çok daha iyi noktalara getirecektir.

YENGEÇ: Gökyüzü duygularınızı harekete geçiriyor enerjiniz yükseliyor. İş ve özel yaşamınızda aşırı duygusal yaklaşımlar yanılgılara sebep olabilir. Özellikle yeni tanıdığınız insanların etkisi altında kalmamaya özen gösterin ve yakınlarınızla duygularınızı tüm yalınlığı ile paylaşın.

ASLAN: Bugün yaşamınızda ki hiçbir konuya tereddütlü yaklaşmayın ve olabildiğince net hatta keskin davranın. Öylesine kararlı olun ki karşınızda ki insanlar sizi düşüncelerinizden uzaklaştırmaya teşebbüs dahi edemesinler. Özel yaşamınızda ise değişimin kuvveti elektrik gibi sizi çapar önce titretir ve hemen ardından kendinize getirir ve dağınık düşüncelerinizi toplayarak gerçekçi davranmanıza yardımcı olur.

BAŞAK: Gökyüzü bugün oldukça neşeli ve enerjik bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güven ve saygınız çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. İş ve özel yaşamınızda yenilenmektesiniz.

TERAZİ: Bugün dikkatinizden kaçan bir konu meslek hayatınızda zorlayıcı etkilere sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatındaki yerinizi sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmalı, yaşananları sakinlikle değerlendirdikten sonra konuşmayı tercih etmelisiniz.

AKREP: Gökyüzü bugün yaşadığınız her şeye isyan eder bir tutum içinde olabileceğinize işaret etmekte. Başkaları için yaşamaktan yoruldunuz.Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve siz değişmelisiniz artık. Korkularınızın üzerine gitmeli tercihinizi belirleyerek hareket etmelisiniz ve bilmelisiniz ki siz ne yaparsanız yapın yaşamınızda ki insanların karakterlerini değiştiremezsiniz. Burada yapacağınız tek şey akıllıca seçimlerinizdir. Bugün mesai arkadaşlarınızın her söylediğine itibar etmemeli ve işinizle ilgili düşüncülerinizi paylaşmamalısınız.

YAY: Bugün özel hayatınızda ki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insana güveniniz tamsa aşkınıza sahip çıkmalı ve bu haberleri çıkaranlara meydan okumalısınız..

OĞLAK: Bugün ilişkisi devam edenler aşkın coşku ve huzurunu doyasıya yaşayacaklar. Beraberliği olmayanlar ise katılacağınız sosyal ortamlarda arkadaşlarınız aracılığı ile hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Gökyüzünün olumlu etkileri ile birlikte bir zam ya da terfi söz konusu olabilir. Beklenmedik şekilde ek bir iş ya da ekstra kazanç elde edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş yerinde değişimler olabilir. Bu değişim direk sizinle ilgili olmayabilir, işinizle ilgili hemen her konuda bilgi sahibi olmaya özen gösterin. Bu dönemde kazanmanın getirdiği hevesle aşırı harcamalarda bulunabilirsiniz dikkatli davranın. Özel yaşamınızda sevdiklerinize sahip çıkmanız muhteşem duyarlılığınız sayesinde yıkılmaz bir kalenin içinde mutluluğunuzu pekiştireceksiniz. İlahi adaletin gerçekleşeceği özel zamanlardasınız.

KOVA: Bugün zihninizi bedeninizi dinlendirmeli ve hafta başı için enerji toplamalısınız. Planlı olduğunu takdirde işinizle ilgili konularda yarım kalmış birçok şeyi kolaylıkla tamamlama fırsatı elde edecek ve maddi anlamda gelirinizi yükseltecek fırsatlar elde edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı hissettiklerinizi ve çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için ihtiyacınız olan her şeyi açıkça ifade etmelisiniz.

BALIK: Gökyüzü hayatınızdaki netleşmelerle yolunuzu daha kararlı bir şekilde çizip ilerleyeceğinizi müjdelemekte. Kendi işinizin sahibiyken şartlar değiştiyse bu süre içinde yeninden yapılanabilir geçmişte birlikte çalıştığınız insanların desteğini alarak önemli girişimlerde bulunarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz kadın ya da erkeğin duygularını samimi bir şekilde ifade etmesi ona ve ilişkinize olan güveninizi güçlendirecek. Doğru bir ilişkinin içinde olmanın huzuru ise ruhunuza bedeninize yaşamınızın her alanına olumlu bir şekilde yansıyacak.

Yorumunu Yaz