Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

2 kadını katletmişlerdi! Birbirlerine düştüler!

Adana'da boş bir arazide cesetleri bulunan iki kadını oğulları ve iki torunu ile birlikte öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan dedenin torununa, "Cinayeti sen üstlen ben sana cezaevinde bakarım. Senin yaşın küçük çok ceza almazsın" dediği ileri sürüldü.

Yayınlanma:
2 kadını katletmişlerdi! Birbirlerine düştüler!

Merkez Yüreğir İlçesi’nin Başak Mahallesi’ndeki boş tarlada 10 Nisan’da 2 kadın cesedi gören vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı araştırmada, 3 çocuk annesi Senem Barık ile akrabası 2 çocuk annesi Zeliha Sevgilibaş’ın, işkence yapıldıktan sonra pompalı tüfek ile öldürüldükleri belirlendi. Çifte cinayetle ilgili araştırma yapan polis, cinayet şüphelisi olarak Doğan Barık’ı (19) gözaltına aldı. Senem Barık’ın uyuşturucu sucundan cezaevinde olan amcası Arap Barık’ın eşi olduğunu söyleyen Doğan Barık, “Yengem, evi terk edip Zeliha ile birlikte fuhuş yapıyordu. Namusumuzu temizlemek için ikisini de ben öldürdüm” diye ifade verdi.

SAÇLARINDAN SÜRÜKLEYEREK GÖTÜRDÜLER

Senem Barık ile Zeliha Sevgilibaş’ın 6 aydan beri oturdukları Cumhuriyet Mahallesi’ndeki komşuları ile görüşen polis, kadınların 2 otomobille gelen 6 kişi tarafından bıçak tehdidiyle saçlarından sürüklenerek kaçırıldığını belirledi. Korktukları için olayı polise ihbar etmediğini söyleyen komşuların verdiği bilgi üzerine Doğan Barık’ın babası Davut (37), kardeşiÿ O.B. (17), amcaları Savaş (30) ve Yahya (27) ile dedesi Hikmet Barık (65) gözaltına alındı. 6 kişi tutuklandı.

İLGİLİ HABER Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın Kuzeyindeki PKK’lı Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi
Adana'da boş bir arazide cesetleri bulunan iki kadını oğulları ve iki torunu ile birlikte öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan dedenin torununa, "Cinayeti sen üstlen ben sana cezaevinde bakarım. Senin yaşın küçük çok ceza almazsın" dediği ileri sürüldü.

DEDESİNİ SUÇLADI: SEN AZ CEZA ALIRSIN 

Tutuklanan zanlıların emniyetteki sorgusunda suçu birbirlerinin üzerine attığı öğrenildi. Şüphelilerden Doğan Barık’ın olay yerinde polise kadınları kendisinin vurduğunu söylerken, emniyetteki sorgusunda cinayeti dedesi Hikmet Barık’ın işlediğini ileri sürdü. Doğan Barık’ın “Her şeyi dedem planladı. Yengemin ve halamın kızının fuhuş yaptığını öğrenince eve geldi, babamı ve kardeşlerini toplayarak kızların evine gideceklerini, onları öldüreceklerini söyledi. Daha sonra da hep beraber eve gidip kadınları alıp Başak Mahallesi’ne getirdik. Burada dedem kadınların kafasına pompalı tüfekle ateş edip öldürdü. Daha sonra bana tüfeği verip, ‘Sen bu cinayeti üstlen, ben sana cezaevinde bakarım, senin yaşın küçük çok fazla ceza almazsın. Polis geldiğinde teslim olur, namusumu temizledim dersin’ dedi.

Ben de tüfeği alıp polis geldiğinde dedemin dediğini yaptım. Çok pişmanım, ben kimseyi öldürmedim” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

DEDE TORUNUNU YALANLADI

Dede Hikmet Barık’ın ise kendisinin kimseyi öldürmediğini ve öldürmeye de azmettirmediğini, olayı duyunca Başak Mahallesi’ne gittiğini, bu sırada polisin geldiğini ve kendilerini gözaltına aldığını söylediği öğrenildi. Davut Barık ve diğer kardeşlerinin de iki kadını Doğan Barık’ın öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Zanlıların olaydan sonra alınan el svapları cinayeti çözecek.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler