20 kadından 40 çocuk yaptı ve durmaya niyeti yok

20 kadından 40 çocuk yaptı ve durmaya niyeti yok

 İngiltere'nin en yüksek tirajlı tabolid gazetelerinden The Sun ve Daily Mirror, bugünkü birinci sayfa manşet haberlerinde 40 çocuklu 20 kadınlı 'İngiltere'nin En utanmaz Babası'nı haber yaptı.

Daily Mirror "40 Çocuk..20 Kadınlı İngiltere'nin En Utanmaz Babası" manşetli haberinde Alkolik ve işsiz olduğunu yazdıkları Mike Holpin'ım kadınları yatağa atmakla övündüğüne ve daha çok çocuk yapmak istediğini yazdı.


"Çocuk yapabiliyorum ve seksi seviyorum .Hiç durmayacağım. Tanrı İncil'de çoğalt dedi. Ben de çoğaltıyorum" diye konuşan babanın çocuklarını sokakta görse tanımayacağını kabul ettiğini yazdı.

The Sun, "40 Çocuk 20 Kadınlı İngiltere'nin En Utanmaz Babası" manşetli haberinde , Güney Galler'li işsiz Mike Hoplin'in (56), 20 kadından 40 çocuğa babalık yaptığını vurguladı.

Mike Hoplin'in çocuklarının ancak yarısının adlarını bildiğini ve 16'sına sosyal görevlilerin el koyduğunu yazan The Sun, alkolik Mike Koplin'in "Hiç durmayacağım. Günah gibi üretkenim" diyerek daha çok çocuk planladığına değindi. Kadınlarına sadık olmadığı için 20 değişik kadından 40 çocuk yapan Mike Koplin'in 10 yıldır hiç çalışmadığı için vergi ödemeden vatandaşın cebinden çocuklarının parasını devletten aldığı yazıldı. Devlet yardımının yüzbinlerce sterlini bulduğu belirtiliyor.