2013 En İyi Performans Ödülünün Sahibi Emet Termal

2013 En İyi Performans Ödülünün Sahibi Emet Termal

1974 yılında Amerika’da kurulan ve dünya çapında 3,8 milyon üyesi bulunan RCI, her yıl olduğu gibi bu yılda dünyanın en iyi otellerini belirledi.
Dünya çapında 4 bin den fazla otelin değerlendirmeye alındığı , “2013 yılı en iyi performans ödülü”nü, Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan Karaderili Şirketler Grubu bünyesindeki Emet Termal Resort Otel kazandı.
Otel hizmetleri, otel müşterilerinin görüşleri, hijyen gibi bir çok konunun değerlendirmeye alındığı , “2013 yılı en iyi performans ödülü” nü kazanan Karaderili Şirketler Gurubu adına Karaderili Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili, ödülünü RCI Türkiye temsilcisi Ali Eğilmez’den aldı.
Yaklaşık 18 aydan buyana Emet Termal Resort Otel Müdürü görevini yürüten ve göreve geldiği günden buyana yaptığı çalışmalarla, bu ödülün alınmasında en büyük pay sahiplerinden birisi olan Mesut Terziler, alınan ödül hakkında bilgiler verdi.
4 binden fazla otelin üyesi olduğu RCI ‘nin verdiği ödülü, en üst kademesinden en alt kademesine kadar tüm personel ile birlikte kazandıklarını söyleyen Terziler, “ RCI tüm dünya çapındaki otellerin devre tatil ve devre mülk değişimini sağlayan ve otel sektöründe büyük itibar sahibi olan bir kuruluştur. Tüm dünyadaki büyük termal oteller gibi bizde bu kuruluşa üyeyiz. 2013 yılı değerlendirilmesinde “2013 yılı en iyi performans ödülü” ‘ne layık görüldük. Bu birlik içinde çalışmanın, otellerimizi iş yeri olarak değil evimiz olarak görmenin ödülüdür. Otelimizde konaklayan kişiler, bizim müşterimiz değil ailemize gelen misafirimizdir. Şirketimizin en üst kademesinden, en alt kademesine kadar her zaman güler yüzlü hizmet veren tüm personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi.(MS-EFE)