2014 Q Beach Club Plaj Voleybol Turnuvası

2014 Q Beach Club Plaj Voleybol Turnuvası

Antalya’nın Manavgat ilçesi Evrenseki sahilinde bulunan Q Beach Club tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Q Beach Club Plaj Voleybol Turnuvası", 16 takımın katılımıyla başladı
Bu yıl birincisi düzenlenen Q Beach Club Plaj Voleybol Turnuvası ile ilgili bilgi veren Q Beach Club İşletmecisi Kazım Keskin, "Ana sponsorumuz Botam Qualitas’ın da desteği ile böyle bir turnuvayı organize ettik.İlk maçlar başladı. Beş gün sürecek organizasyon Pazar günü yapılacak final maçları ile noktalanacak. Turnuvada birinciye kupa, madalya ve 3 Bin TL , ikinciye kupa, madalya ve 2 Bin TL, üçüncüye ise kupa, madalya ve Bin TL para ödülü verilecek" dedi.
Turnuvada takımlar üçer oyuncu ile oynadığını belirten Keskin, "Mağlup olan takımlar mağluplar grubundan devam ediyor. Galip olan takımlar da galipler grubundan giderek finale kadar çıkma şansları olacak.16 takımın katıldığı turnuvada ilk turda eleme usulü karşılaşacaklar. Maçın setleri 21 sayıda bitiyor. Her 7 sayıda takımlar yer değiştiriyorlar. İki set alan galip sayılıyor. Maçları uluslararası hakemlerimiz yönetiyor" şeklinde konuştu.
Turnuvada Erdem Motor, PS Life, Diana Travel, Heart Beat, Viola Su Sporları, Sarılar Mermer, Manavgat Dershanesi, Sea Side Beach Club, Osmanlı Kahvecisi, Okan Kasapoğlu, Akınlar A.Ş, Botam A.Ş, Yakup-Pierre-Oktay-Mustafa, Ali-Halil-İsmet, Antalya Bahçeşehir Koleji ve Manavgat Bahçeşehir Koleji olmak üzere 16 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor.