2015’ E Akçay’ Da Merhaba Dediler

2015’ E Akçay’ Da Merhaba Dediler

Balıkesir’in Edremit Belediyesi tarafından organize edilen 2015 Merhaba etkinliği Akçay Mahallesi Sarıkız Meydanında gerçekleşti. Soğuk havaya rağmen özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği izlendi.
Daha önceki yıllarda geleneksel olarak kapatılan Akçay Belediyesi’ nin düzenlediği yıl başı sokak partisi bu yıl Edremit Belediyesi tarafından düzenlendi. Akçay Sarıkız meydanında gerçekleştirilen yeni yıl etkinliğinde dj performansları ve bir müzik grubu sahne aldı. Geceye Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da katılarak gençlerin coşkusuna katıldı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka “Acısıyla tatlısıyla 2014 yılını geride bıraktık. Ülkemizde ve dünyada, insanların zulme uğradığı, özgürlüklerin kısıtlandığı, adalet ve demokrasi özlemi için sokaklara döküldüğü anlara tanıklık etmemizin yanı sıra, umut dolu güzel haberler de aldık.
Edremit halkının 2014 yılının 30 Mart’ ın da bizlere vermiş olduğu büyük sorumluluğun bilinci içerisinde, 2015 yılının büyüyen ve yeni Edremit adına bir atılım ve yatırım yılı olacağını belirtmek istiyorum” dedi.