2015 Yılı Etkinlik Takvimi Belli Oldu (düzeltme)

2015 Yılı Etkinlik Takvimi Belli Oldu (düzeltme)

Simav’da belediyenin 2015 yılında düzenleyeceği etkinliklerin takvimi Belediye Meclisi’nin dün akşam gerçekleştirdiği Ekim ayı olağan toplantısında belli oldu.
15 üyeli Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını dün akşam saat 20.30’da Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Girgin’in başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.
Toplantıda Simav Belediyesinin 2015 yılında gerçekleştirmeyi planladığı etkinliklerin takvimi belli oldu. Belediye Meclisi üyeleri 2015 yılı için Geleneksel Turizm ve Ticaret Panayırının 17 Ağustos ile 26 Ağustos tarihleri arasında yapılmasını kararlaştırdı.
11’i AK Partili, 4’ü de MHP’li üyelerden oluşan Simav Belediye Meclisi üyeleri ayrıca her yıl geleneksel olarak yapılan Simav Büyük Hayır ve Toplu Sünnet merasiminin tarihlerini de 16 ve 17 mayıs olarak belirledi.
Toplantıda ayrıca Simav Şairler Şöleninin 15-16 ve 17 Mayıs tarihleri arasında belediyenin önderliğinde kutlanmasını kararlaştıran Belediye Meclis üyeleri, 2015 yılı Hıdrıllez tarihinin de 3-10 ve 17 Mayıs tarihlerinde yapılmasına oy birliğiyle karar verdi.
Ekim ayı olağan meclis toplantısına katılan üyeler ayrıca 7 gündem maddesini de görüşerek oy birliğiyle karara bağladı.
Ekim ayı olağan toplantısına katılan meclis üyeleri ayrıca ilçeye bağlı Güney ve Naşa beldelerinin çöplerinin Simav Belediyesine ait çöp araçlarıyla toplanmasının yanı sıra ilçeye 30 kilometre mesafedeki Yeniköy ile 45 kilometre uzaklıktaki Güzelyurt köylerine itfaiye desteği sağlanması yönündeki gündem maddelerini de oylayarak oy birliğiyle yardım konusunda karar aldılar.
Simav Belediyesinin Ekim ayı olağan toplantısına jeotermalli ısınma inceleme gezisine katılmak üzere İzlanda’nın başkenti Reykjavik’te bulunan AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan katılmadı) (MY-EFE)