Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Fotoğraf Galerisi Burçlar 21.08.2015 Günlük burç yorumları

21.08.2015 Günlük burç yorumları

Yayınlanma:

Bugün gününüz nasıl geçecek duygularınız ne yönde olacak işte günlük burç yorumlarınız...

KOÇ: Gereksiz yargıların sonunda, çalışma arkadaşlarınızın hedefi olabilirsiniz. Her şeye rağmen; yersiz şüpheler ve aceleci konuşmalardan uzak kalmalısınız. Frenleyebildiğiniz duygularınız, gelecek için iyi bir yatırım olabilir. Kişisel isteklerinize belli bir sınır getirmeli ve gece uykularınıza daha fazla önem vermelisiniz. Bugünlerde oldukça yorgunsunuz.

BOĞA: Emeklerinizin karşılığını almak için başlatacağınız çalışmalar, sizin için olumlu gelişmelere sahne olacak. Uzun süredir yanıtını alamadığınız bazı soruların karşılığını alabileceksiniz. Planlarınızı hırsla ve ustalıkla yenilemelisiniz. Eski hatalarınızın sebebini düşündüğünüz zaman, olayların nedenini kısa sürede çözecek ve rahatlayacaksınız.

İKİZLER: Duygusal ilişkilerinizi belli sınırlar içinde yaşamalı ve şekli değişen davranışlarınızın yapınız gereği olduğunu unutmamalısınız. Bugün, karşınızdaki kişiye karşı etkileyici konuşmalar yaparken, mantığı elden bırakmayın. Bazı olaylar, gerçekleştikten sonra geriye dönüşleriniz zor oluyor. Buna benzer olayları çok yaşıyorsunuz.

YENGEÇ: Şansınızı kullanmak için uygun bir gün. Sevdiklerinizin desteğini hissetmek sizi daha motivasyonlu yapacak. Başladığınız işi yarım bırakmak istemiyorsunuz. Sabırlı davranışlar sergilediğiniz zaman içinizdeki suçluluk duygusundan kurtulduğunuzu zannederek, sanal bir avuntu örneği veriyorsunuz. Bugün gerçek değerleri sınamalısınız.

ASLAN: Liderlik duygunuzun ön plana çıkması ile bir anda karakterinizde anlık değişimler oluşuyor. Sizi doğal halinizle tanıyanlar; bu tür davranışlarınıza anlam veremiyorlar. Bugün, maddesel konularda başlattığınız atılımların arkasını bırakmayarak, çevrenizdekilere cesaret ve motivasyon örneği olacak, yaratıcılığınızı gücünüzle birleştireceksiniz.

BAŞAK: Enerjinizi saklamak isteseniz bile karşınıza çıkan fırsatlar, sizin başınızı döndürebilir. Mantık çerçevesinde yaptığınız konuşmalar ve buna uygun davranışlarla, çevrenizdeki kişilere örnek teşkil ediyorsunuz. Bugün hiç kimseyi yargılamadan; sadece, gözlemleme yeteneğinizi ön plana çıkarın Birçok ayrıntıyı keşfetmenin keyfini yaşayacaksınız.

TERAZİ: Mesleğinizle ilgili birlikte çalıştığınız ve kariyerinizde gözü olan kişilerle olumlu işbirliği içinde olacak, onları güven konusunda ikna etme başarısı göstereceksiniz. Aşk konusunda partnerinizle ilgili konularda, olaylara fazla duyarlı bakıyor ve olabilecek hayal kırıklıkları karşısında fazlasıyla olumsuz etkileniyorsunuz. Her şeyden farklı anlam çıkarmayın.

AKREP: Bugün, dostlarınızla görüşmek için kısa yollar yapabilirsiniz. Gücünüzün farkındasınız ve isteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Sınırsız düşünceleriniz ve yaratıcı yönünüzle, karşınızdaki kişileri istediğiniz gibi etkileyebileceksiniz. Onların da, doğal olarak istekleri olacak. Olabilecek pürüzlere karşı hazırlıklı olmalısınız.

YAY: Yaşı sizden büyük kişilerin desteği sayesinde yapacağınız atılımlar, olumlu ses getirebilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor ve.kişisel isteklerinizde artış var.Yaratıcı dostlarınızda bir arada olmak motivasyon gücünüzün artmasına neden olacak. Enerjik yapınızı istediğiniz gibi kullandığınız zaman başarı grafiğiniz yükseliyor. Siz doğrularınızla yaşıyorsunuz.

OĞLAK: Hiçbir ayrıntıyı atlamayan gözlemci yapınız partnerinizi tedirgin edebilir. O, iyi niyetle yaptığınız eleştirilere bile tahammül edemiyor. Bugün, birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Geçmişle ilgili detay konuşmalara girmezseniz, gün sonunda olabilecek tartışmayı önleyebilirsiniz. Duygularınıza belli bir sınır getirmek zorundasınız.

KOVA: Verilmiş sözlerinizden vazgeçmemelisiniz. Uzun süredir sizden haber bekleyen dostlarınıza, hakkınızda konuşmalarına meydan vermeden ulaşmalısınız. Geçmişi düşündüğünüz zaman; yaralarınızın kanamasını önleyemiyor olmanız, gelecek planlarınıza gölge düşürüyor. Yaşantınızda özgür fakat duygularınızda tutsaksınız.

BALIK: Yakın dostluklarınızda kendinizi şanslı görmeniz, takıntılarınıza bir yarar sağlamıyor. İlişkilerinizde inatçı bir tutum sergilemeniz, karşı taraf üzerinde olumsuz etkiler yapıyor. Sizi yumuşak ve sade görenler için oldukça düşündürücü. Sinirli davranışlar sergileyerek, çevrenizdeki kişilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz.

Yorumunu Yaz