Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

11°/

Cuma

12°/

Cumartesi

/

Pazar

14°/

Pazartesi

21°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Fotoğraf Galerisi Burçlar 22.08.2015 Günlük burç yorumları

22.08.2015 Günlük burç yorumları

Yayınlanma:

Bugün gün sizin için nasıl başlayacak, gününüzün rengi ne olacak, günlük burç yorumunuzu merak ediyorsanız işte günlük burç yorumlarınız

KOÇ: Gökyüzü iş hayatınızdaki durgunluğun son bulduğu maddi gelirlerinizin arttığı önemli tekliflerle karşılaşarak başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bencil ve her şeyi ben bilirim tarzındaki yaklaşımları sinirlerinizi bozabilir. İç sesinize güvenerek ilerlemeye devam edin.

BOĞA: Gökyüzü bugün adınızdan sıkça bahsettireceğiniz güzel olayların baş kahramanı olacağınızı sizlere müjdeliyor. İş hayatınızda çalışkanlığınızın mükafatını almaya başlıyorsunuz. Ailevi konularda da keyifli haberler yüksek olan enerjinizle herkesi kendinize hayran bırakmanızı sağlayacak. Evlilik hayatınızda ise eşinizin fedakarlıklarınıza karşı olumlu tepkileri ve içtenlikle yaklaşımı ilişkinizi yeniden yapılandırmanıza yardımcı olacak. Bekar ve ilişkisi devam eden boğalar, arkadaşlarınızın ilişkiniz üzerinde etkili olmaması gerektiğini sevdiğiniz insana kesin bir dille anlatmalısınız.

İKİZLER: Bugün işinizle ilgili konularda ison derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. İlişkisi olmayan ikizler ise her an yeni bir ilişkiye adım atabilirler.

YENGEÇ: Gökyüzü bugün yaşadığınız her soruna karşı gerçekçi davranmanız ve olayları tek yönlü düşünmemeniz için sizleri uyarıyor. İş ve özel yaşamınızda gerçekleri kabullenerek vereceğiniz her türlü karar sizleri olumlu etkileyecek. Eğitim hayatı devam eden yengeçler bugün öğretmenlerinizin görüş ve uyarılarını dikkate almanız ilerleyen günlerde yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinize karşı rahatsızlıklarınızı ifade ederken gerçekçi davranmanız gerektiğini unutmayın. Bekar yengeçler anlık kararlar pişmanlıkları beraberinde getirebilir

ASLAN: Bugün duygusal konularda aşırı tepkileriniz yanlış anlaşılmaları ve buna bağlı tartışmaları beraberinde getirebilir. Duygusal gerginliğinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanacaksınız. Karşınızdaki insanın kırıcı sözleri çileden çıkmanıza neden olabilir. Her ne kadar zor olsa da sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. İş hayatınızda ise disiplinli çalışmanız gereken bir gün. Zamanınızı iyi değerlendirmeli ve çalışma arkadaşlarınızın başkaları hakkında yaptıkları eleştirilere ortak olmamalısınız.

BAŞAK: Bugün aile ilişkilerinizde can sıkıcı konular tekrar gündeme gelebilir. Sorunlar büyük bir bölümü kişisel konularla ilgili olabilir. Ani kararlar tepkisel davranışlar sergilemekten kaçının. Küçük tartışmaları büyüttüğünüz takdirde hem siz hem de sevdikleriniz oldukça fazla zarar görebilir. Sakinliğinizi korumalı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bugün beraberliği devam eden başaklar için gergin anlar yaşanabilir. Aşırı duygusal yaklaşımlar sergileyerek olayları haddinden fazla büyütebilirsiniz.

TERAZİ: Bugün sabah saatlerinde eş yada sevgilinizden gelecek güzel bir haberle sevinebilirsiniz. Maddi manevi huzurlu bir gün sizleri karşılıyor. Uzun zaman sonra gelen bu olumlu enerji sizi zorlayan hemen her konuda çözüm odaklı davranmanızı sağlayacak. Çocuk sahibi teraziler onlarla iletişime önem verin çocuğunuzun o yüksek saf enerjisi size yansısın. Bekar teraziler doğru zamanda doğru insanla, hayatınıza bambaşka anlamlar yükleyecek o özel insanla karşılaşabilirsiniz.

AKREP: Gökyüzünden ruhunuza yansıyan etkilerle bugün kendi düşüncelerinizi kelimelerle ifade etme isteğiniz harekete geçiyor. Yakınlarınız ve birlikte çalıştığınız insanlarla ortak menfaatler üzerinde çatışmalar yaşanabilir. Sakinliğinizi korumalısınız. Vereceğiniz tepkiler maddi zararlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bugün duygusal duyarlığınız beraber olduğunuz insan ile aranızda zorluklar çıkmasına neden olabilir. Olaylara ve davranışlarınıza egonuzu yansıtmadan önce diğer insanların da duygularını düşünerek harekete edin. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Birlikteliğinizle ilgili sorunlara vakıf arkadaşlarınızla ilişkileriniz yoluyla deneyim kazanacak ve olgunlaşacaksınız.

YAY: Gökyüzü bugün özel yaşamınızdaki konular üzerinde bir hayli düşünceli olup kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız, haksız ve son derece yanlış düşünceler içinde olabileceğiniz bir zamandasınız. Emin olun sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. Bu olumsuz düşüncelerden bir an evvel arının. Hafta başı ile birlikte iş hayatınızda bir takım engeller yaşansa da kıvrak zekanız sempatik tavırlarınız sayesinde hepsinin üstesinden gelebileceğinizi bilerek hareket edin. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise yasal konularla ilgili beklenmedik gelişmelerle sarsılabilirsiniz. Öfkenizin esiri olur haksızlık ederseniz haksızlık görebilirsiniz.

OĞLAK: Bugün bilinçaltınızdaki konular gün yüzüne vurabilir, yaşamış olduklarınızdan duyduğunuz hüzün ve pişmanlıklar gün boyunca üzerinizde hakim olacaktır. Özellikle özel yaşamınızı ilgilendiren konularda yaşananları düzeltme isteğiniz öylesine kuvvetlidir ki sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygularınızın kontrolünüzü sarsmasına izin vermeyin. İş hayatınızda ise ufak tefek olumlu gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltecektir. Bu güzel enerjileri akıllıca değerlendirir başkalarının etkisi altında kalmadan güvenle hareket edebilirseniz kendi şansınızı kendiniz yaratabilir ve kısa sürede oldukça başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

KOVA: Gökyüzü bugün kendinizi şımartmanız için sizleri destekliyor. Uzun zamandır başkalarının sebep olduğu problemlerle uğraşıp, kendinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Biri bitmeden diğeri başlayan sorunlar sizi fazlasıyla yordu ama olsun kazanan siz oldunuz. Emek verdiğiniz her şeyin olumlu karşılığını almaya başlıyorsunuz. Gitmesi gereken gidiyor, bitmesi gereken bitiyor ve daha iyisi sizin için en olumlusu yaşamınıza geliyor. Bugün işinizle ilgili konularda hoşgörülü olmayı başarırsanız maddi olarak sürpriz gelişmeler yaşayabilir, kendi alanınızda parlak bir teklif alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yaşadığınız onca acı tecrübeden sonra ilişkinize sahip çıkmayı gizliliğe önem vermeyi öğrendiniz. Bu süreçte böyle bir teşebbüs içinde olacakların sizden alacakları çok iyi bir ders olduğu kesin.

BALIK: Gökyüzü sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize ,olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan balıklar ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Yorumunu Yaz