225 Nolu Kooperatifin Yeni Başkanı Önce Oldu

225 Nolu Kooperatifin Yeni Başkanı Önce Oldu

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde SS. 225 Nolu Korkuteli Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığa Şerafettin Önce seçildi.
SS. 225 Nolu Korkuteli Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi seçimli kongre gerçekleştirdi. Toplam 63 üyesi bulunan kooperatifte 60 üye oy kullanırken, oyların 30’unu Şerafettin Önce, 28’ini de eski başkan Durmuş Karataç aldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı toplantıda, 2011 yılında başkan olan Şerafettin Önce yeniden başkanlığa seçildi.
SS. 225 Nolu Korkuteli Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığa seçilen Şerafettin Önce’nin yönetiminde Başkan Yardımcısı Ömer Kaçar seçilirken, muhasip ise Adnan Aşık oldu. Yaşar Yanık ve Mehmet Özgür Bucaklı da yönetimde üye olarak görev yapacak.
Şerafettin Önce yaptığı konuşmada, "Bize bu görevi yeniden layık gören tüm üyelerimize ve bugüne kadar kooperatifimizde görev yapmış tüm yönetimlere teşekkür ederim. Korkuteli halkına en güvenli şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Kooperatifteki tüm üyelerle birlikte halka en iyi ve güler yüzlü hizmeti sağlayacaklarını belirten Önce, yeni dönemdeki görev süresi boyunca, yine üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.