Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Fotoğraf Galerisi Burçlar 25.08.2015 Günlük burç yorumları

25.08.2015 Günlük burç yorumları

Yayınlanma:

Bugün gününüz nasıl geçecek ayın yörüngesi sizleri nasıl etkileyecek işte günlük burç yorumaları

KOÇ: Duygularınızı denetleme ihtiyacı içinde olacaksınız. Kafa yorduğunuz konulardaki düşüncelerinizi gizlerken, öğleden sonraki saatlerde, üstlerinizle birlikte çalışmalar içinde olabilirsiniz. Yakınlarınızın beklentileri nedeniyle gündeme gelecek konular sizi zorlayabilir. Kişiselliğinizi fazla ortaya koymadan isteklerinizi yapabileceksiniz.

BOĞA: Bugün, duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Düşündüklerinizi karşı tarafa aktarma konusunda temkinli davranmanız iş çevresinde yanlış anlaşılabilir. Yakın çevrenizle maddi ilişkiler içinde olacaksınız. Kalıcı değerler peşinde olmanızı başkalarına ispat etmek zorunda değilsiniz. Güven duygunuzu bulunduğunuz ortama aktarabiliyorsunuz.

İKİZLER: Kendinizi ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olsanız bile, yakın çevrenizin yardımı olmadan bazı engelleri aşmanız mümkün değil. Paylaşımcı yapınızın suistimal edilmesi canınızı sıkabilir. İsteklerinizin karşılıklı alış veriş içinde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Partnerinizin yersiz suçlamalarına da maruz kalmamış olursunuz.

YENGEÇ: İnatçı bir yapı sergiliyor ve sonuçlarına katlanmak zorunda kalıyorsunuz. Bugün, diretme konusunda yine kimse elinize su dökemez. Başarılarınızın başkaları tarafından takdir görmesinden çok, sizin tatmin olmanız önemli. Yapacağınız önemli işler konusunda hiç kimsenin fikrini almak istememenizin yanlış olduğunu sonradan anlayacaksınız.

ASLAN: Maddi konularda kendinizi zorlamadan başarı kazanmak istiyorsunuz. Küçük aksilikler canınızın sıkılmasına neden olurken, olayların sizi kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Geniş yelpazesi olan işlerden hoşlanıyorsunuz. Kendinizi ifade tarzınız herkesten çok farklı ve çevrenizi bu konuda ilginç bir şekilde şaşırtabilirsiniz.

BAŞAK: Önce düşünüyor sonra planlıyor ve sıkı bir denetimden sonra yaşama geçiriyorsunuz. Bu kadar yoğun bir ayrıntı bazılarının canını sıksa da bazen size büyük bir zevk veriyor. Bugün, aklınıza gelen ilginç fikirler için gereken alt yapılar konusunda kafanızı yorabilirsiniz. Çevrenizin sorularına da, sonuç almadan yanıt vermek istemiyorsunuz.

TERAZİ: Düşüncelerinizde aşırıya kaçmadan; çevrenizi idare edebildiğiniz dengeli yapınıza nazar değdi. Bugünlerde aklınıza gelen her türlü konuya, karşıt düşünce üretiyor ve ulu orta konuşabiliyorsunuz. Muhalif yapınızı destekleyen dostlarınızla bir araya gelerek, onların da düşüncelerini almak isteyebilirsiniz. Partnerinizin de hedefi olabilirsiniz dikkatli olun.

AKREP: Yönetici gezegeniniz Mars, çevre ilişkilerinizde size destek vermek isterken bazı hatalarınız karşısında da uyarmayı ihmal etmiyor. İş birliği yapacağınız kişilerin sosyal statüsünü göz önüne alarak çalışmalarınızı ona göre yönlendirmelisiniz. Bazı arkadaşlarınızın sizin için yapacakları şeyler yetersiz kalabilir. Onlar da bunun ezikliğini yaşayabilirler.

YAY: İşlerinizle ilgili akıllıca kararlar vermek istiyor ve düşündüğünüz her şeyin üzerine korkusuca gidiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi üstlerinize kabul ettirme konusunda gizlice savaşmalı ve fikirlerinizi ortaya atmamalısınız. Partnerinizin sizinle ilgili düşüncelerine sürekli karşı gelmeniz, kişiliğinizi bir başka parçası. Sakin olmayı denemelisiniz.

OĞLAK: Geçmişten en fazla ders alanlardan biri olarak olaylara kolay yaklaşmıyor, her şeyi sıkı bir denetimden geçiriyorsunuz. Bugün arkadaşlarınıza nasihat vermek zorunda kalabilirsiniz. Onların işine müdahale etmek istememenize rağmen, yanlış davranışları canınızı sıkıyor. Sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Bırakın başkaları da hata yaparak yaşamı öğrensinler.

KOVA: Çevrenizde size karşıt düşünce içinde olanlar var ve onlarla savaşmak istemiyorsunuz. Siz radikal davranışlar içindesiniz ve birçok olay sayenizde atıl vaziyette kalmaktan kurtuluyor. Bazı teşekkürler yargılama tarzında olduğu zaman da canınız sıkılıyor ve çevrenize küsüyorsunuz. Bugün, partnerinizle karşılıklı olarak içinize kapanmak isteyebilirsiniz.

BALIK: Karşı cinsle ani başlayan ilişkiler belli bir zaman sonra gerçek anlamda değer taşıyacaktır. Siz duygularınızı karşı tarafa hissettirme konusunda aceleci tavırlar sergilemekle hata yapabilirsiniz. Onu beğendiğinizi, kendisinin fark etmesini bekleyin. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun. Bu nedenle sezgilerinizi doğru kullanmalı, sınırlarınızı aşmamalısınız.

Yorumunu Yaz