Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Fotoğraf Galerisi Burçlar 27.08.2015 Günlük burç yorumları

27.08.2015 Günlük burç yorumları

Yayınlanma:

Bugünkü burç yorumları sizin için ne söylüyor ? Burç Yorumlarını merak edenler için en güncel burç yorumları burada İşte günlük burç yorumlarınız...

KOÇ: Kendi başınıza çalıştığınız zaman oldukça mutlu olduğunuz, bir gerçek. Yaşamı olduğu gibi kabul etmeyen isyankar bir yapınız var. Bugün, bulunduğunuz ortamda kişisel egolarınızın yarattığı karmaşadan uzak kalmalısınız. Mesleki konularda kendinizi farklı yerlerde hissediyor olabilirsiniz. Fakat olayların üstüne gitmek, size zarar verecek.

BOĞA: Kendinize güvendiğiniz için; önünüze sunulan her konuyu kolaylıkla aşıyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerliyor ve yollarla ilgili yeni fırsatlar yelpazesini ortaya çıkarıyor. Seçeneklerinizin fazla oluşuna kendiniz bile hayret edebilirsiniz. Fakat her şeyden çabuk memnun olmadığınız için, ayrıntılarda takılabilirsiniz.

İKİZLER: Çevrenizde güçlü kişilerin olmasına özen gösteriyorsunuz. Ay, kişisel ilişkilerinizde olumlu gelişmelere neden olurken, size yakın olmak isteyen şahıslarla aranızda duygusal bağlar oluşabilir. Beklenmeyen karşılaşmalara ve sürpriz olaylara hazırlıklı olmalısınız. Bugün, dostlarınızla iyi niyetli yaklaşımlar içinde olacaksınız.

YENGEÇ: Kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerleyen Mars, çevre ilişkilerinizi canlı ve yapıcı tutuyor. Bazen istenmeyen tartışmalara da sahne olurken, kırgınlıklarınızı içinizde saklamayı yeğliyorsunuz. Ay'ın, karşıt burcunuz Oğlak'ta yer alması, romantik ve alıngan olabileceğiniz bir günü işaret ediyor. Bugün bakış açınızı değiştirmeyi denemelisiniz.

ASLAN: Bugün, düşüncelerinizde ısrarcı ve diretici olacaksınız. Merkür, burcunuza geçti. Hızlı ve aktif düşünceleriniz sizi haklı duruma getirmez. Düşündüğünüz olayların tersine dönmesini istemiyorsanız, zamansız ve ani atılımlardan uzak kalmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcılığından faydalanabilirsiniz. Her an kendi kontrolünüzü sağlayın.

BAŞAK: Merkür'ün, burcunuzdan çıkmasıyla düşüncelerinizi serbest bırakma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bugün, davranışlarınızın içsel olması çevreniz tarafından yanlış algılanabilir. Ay, aşk evinizi olumlu etkilerken, size derin duygular veriyor. Partnerinizin kalbine ulaşmanın zor olmadığını sizde fark edeceksiniz. Düşündüklerinizi ona anlatmalısınız.

TERAZİ: Merkür, çevre ilişkilerinizde oldukça etkin olacak. Küçük detayların sizi sıkmasına karşılık; inatçı yapınız yüzünden, olayların üstesinden gelmeyi amaç haline getirmeniz güzel bir tarz. Toplumsal ilişkilerinizde yargılanmanız söz konusu değil. Fakat göze çarpan kişiliğiniz, sizi hedef tahtası haline getiriyor. Aile içi duygusal sorunlar olabilir.

AKREP: Bugün; çevrenizin isteklerini çok çabuk kavramanız, sizin için önemli olmayabilir. Yaptığınız yorumlar bazı kişilerde tedirginlik yaratabilir. Güçlü sezgileriniz, saklanmış kişiliklerin ortaya çıkmasına neden oluyor ve size karşı korunma duyguları içinde bir tavır gelişiyor. Partnerinizin haksız suçlamalarının ardında size gizli bir hayranlığı var ve sizinle üstünlük savaşı yapıyor.

YAY: Maddi konularda duygusal kaynaklı harcamalarınız var. Dostlarınızı sevindirmek uğruna yanlış masraflar içindesiniz. Ay, yatırım evinizde ilerlerken, sizi ister istemez de karamsar yapıyor. Gelecek kaygınız ortaya çıkarak bazı kısıtlamalar içine girebilirsiniz. Uzun süredir düşündüğünüz yatırım konusunda kararınızı vermelisiniz.

OĞLAK: Mantık silsilesi içindeki davranışlarınızın sizi yönlendirdiği bir gerçek. Bugün, akıl ve sezgi bileşimi yaşayacak ve çevrenizde yakın iş ilişkileri içinde olduğunuz kişileri etkileyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda aklınızı kullanma konusunda oldukça başarılı bir performans sergiliyorsunuz. Maddi konuların gündemde olacağı bir gün içindesiniz.

KOVA: Partnerinizle paylaşımlarınızdaki güçlü mantık çarpışmaları, bazen istenmeyen çatışmaları da beraberinde getiriyor. Merkür, karşıt burcunuzda ilerlerken iş birliği içinde olacağınız kişileri kolayca etkileyeceğinizi gösteriyor. Kaçırdığınız maddi fırsatlar kafanızı kurcalamasın. Daha önemli atılımlar için yeni bir dönem içine gireceksiniz.

BALIK: Çevrenizde kurduğunuz doğru ilişkiler sayesinde, bazı kişisel alış verişler gündemde olacak. Şartlarınızı istediğiniz şekilde lehinize çevirebilirsiniz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin üzerinizde bırakacağı imajı göz ardı etmeyin. Akılcılığınızı kullanma şartıyla, ani başlayan bir duygusallığın yaşantınızda kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Yorumunu Yaz