28 Yıllık Belediye Personeli Sırra Kadem Bastı

28 Yıllık Belediye Personeli Sırra Kadem Bastı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kurban bayramı arifesinde "İkramiye çekmeye gidiyorum" diyerek evden çıkan, 28 yıllık belediye muhasebe sorumlusu Mustan Erkol’da haber alınamıyor.
Nazilli Belediyesi’ne bağlı Pirlibey Beldesi’nde 27 yıl muhasebe sorumluluğu yapan ve 7 aydır da beldenin mahalleye dönüşmesiyle Nazilli Belediyesi Muhasebe Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan 50 yaşındaki Mustan Erkol’dan 13 gündür haber alınamıyor. 2 çocuk babası Erkol’un 3 Ekim Perşembe günü mahalledeki esnaftan işgaliye paralarını topladıktan sonra belediye kasasına koyduğunun tespit edildiği, işini bitirmesinin ardından eşine bayram ikramiyesini almak için Nazilli’ye gittiğini söylediği öğrenildi. Telefonlarını kapatan Erkol’un, aynı gün akşam saatlerinde Nazilli Tren Garında görüldüğü ve kendisinden bir daha haber alınamadığı belirtildi.
13 gündür babasını tanıyanlar ve gidebileceği yerleri araştırdıklarını söyleyen Engin Erkol, babasına seslenerek; “Baba borcu öderiz. Ne kadar olursa olsun, sen başımızda olduktan sonra öderiz. Annem, ben, ablam seni çok merak ediyoruz. Lütfen artık gel. Ben Askere gidiyorum. Ben sen uğurlamayacak mısın? Anneme sen yoldaşlık etmeyecek misin? Lütfen duy sesimi de gel” ifadelerini kullandı.
10. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı Bornova’ya 3 Kasım 2014’te teslim olacağını belirten Erkol, “Babamı görenler ya da yerini bilenler 05422732064 veya 05434876479 numaralı telefonlardan bana ulaşsınlar” dedi.