Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Fotoğraf Galerisi Burçlar 28.08.2015 Günlük burç yorumları

28.08.2015 Günlük burç yorumları

Yayınlanma:

Gününüz nasıl geçecek gökyüzü size nasıl etki edecek işte burç yorumlarınız...

KOÇ: Bugün yeni insanlarla tanışabilir, oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgiliyse, haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız, gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmelisiniz. Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Bir beraberliğiniz söz konusuysa zamanında konuşmaktan çekindiğiniz rahatsızlıkların patlamasını bugün tartışmalarla gündeme taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak yerine uygun bir konuşma ortamı hazırlayarak, birlikte olduğunuz insana konuşmanız gerektiğini ifade edip sakinlikle yaklaşırsanız, ilişkiniz ve sizin için çözümlenemez diye düşündüğünüz konular bir daha tekrar etmemek üzere ortadan kalkacaktır.

BOĞA: Gökyüzünün olumlu etkileriyle duygularınız bugün oldukça derin ve güçlüdür. Sakin, kararlı ve yaşananları derin bir incelemeden geçireceğiniz bir gündesiniz. Bu haliniz çevrenizdeki bazı insanları rahatsız edecektir. Görmezden gelin ve değerlendirmelerinizin sonunda neler yapacağınızın planlarını yapın. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz; meditasyon yapabilir, dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir uykudan uyanmış misali özel yaşamınızda birtakım şeylerin idrakine vararak ilişkiniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz, bu kararlar ilişkiyi devam ettirmek adına yapılması gerekenler üzerine olacaktır. Sizin kurallarınızı ve isteklerinizi karşı tarafın kabul etmesi yönünde talepleriniz olacaktır. Bu enerjilerle duygusal yaşamınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

İKİZLER: Gökler bugün ruhunuzun savaşçı yanının çok güçlü olduğuna işaret ediyor. Enerjinizi ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız, istediğiniz ilerlemeyi elde edersiniz. Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece işinize odaklanın. Olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. İkili tartışmalar içine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi çekmek istediği noktaya gidersiniz, bu size yarar değil zarar verecektir. Güç gösterileri ve sözlü saldırılara karşı sakin tavrınızı koruyun. Gün tartışma günü değil, işinizi hakkıyla ve başarıyla yapma günü.

YENGEÇ: Bugün olağanüstü bir canlılık ve enerji yüklüsünüz. Amaçlarınızı biliyorsunuz. Planlarınızı uygulayabilirsiniz. Şimdi kendinizi kelimelerle çok net ifade edebilme şansına sahipsiniz. Sizden yukarı mevkideki insanlarla bir araya gelebilir, orijinal fikirlerinizle onların dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Girişimci davranın. Kendi kendinize düşünmeniz bir anlam ifade etmez. Bunları paylaşmalı ve cesur adımlar atmalısınız. Özel yaşamınızda ise var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız. Bu süreçte önemli olan her iki tarafın da birbirinin haklarına ve kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi, anlayış göstermesidir. Bunları gerçekleştirdiğinizde ilişkiniz çok daha sağlam temeller üzerine kurulu bir hal alacaktır.

ASLAN: Gökyüzünün olumlu etkileri ile bugünün talihinizin yükseldiği ve her alanda gözle görünemeyen yardımlar aldığınız bir zamandasınız. Hem maddi hem de ruhsal alanlarda başarılı olmanız ve huzuru yakalamanız mümkün. İş hayatında ise ticaretle uğraşanlar, eğitimciler, görsel sanatlarla uğraşanlar için yapılacak girişimler çok olumlu sonuçları getirecektir. Bu süreçte yükselme, büyüme, yenilikler ve olgunlaşmanın getirdiği huzuru yaşayabilirsiniz. Konsantrasyon yeteneğiniz son derece keskin ve odaklanmıştır. Yapılan planları pratik bir şekilde uygulayıp başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün sizin için önem taşıyan derin konuları ele almalısınız.

BAŞAK: Gökyüzü işiniz ve mesleğinizle ilgili güzel fırsatlarla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Büyük düşünün ve cesur adımlar atın. Yüreğinizden gelen sese kulak verin. Başarıya giden yolda karşılaşabileceğiniz zorlukların sizi korkutmasına izin vermeden emeğiniz ve azminizle her şeyin üstesinden gelebileceğinizi bilincinizde oluşturun. Bu konuda gökyüzünün tüm olumlu enerjileriyle sizi desteklediğini bilerek bu şansı çok iyi değerlendirin. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini, neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarını rahatsız edici bulsanız bile bu süreçte sabırlı davranın, her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu unutmayın

TERAZİ: Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda kararsızlıklardan sakınmanız konusunda uyarıyor. “Aklınıza ilk gelen doğrudur” bilinciyle hareket edin ve kimsenin sizi doğru bildiklerinizden uzaklaştıracak kararlar almanıza sebep olmalarına izin vermeyin. Beklediğiniz haberler gecikebilir, umutsuzluğa kapılmayın. Maddi olarak şartlarınızı iyileştirmek için bazı düzenlemelerde bulunmanız sizleri rahatlatacak ve daha doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz, kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşkın ve doğru insanın size nerde, nasıl geleceğini bilemezsiniz. Siz mutlu olacağınıza inanmaktan vazgeçerseniz, karanlıkların içinde esir olur, çevrenizdeki güzelliklerin farkına varamazsınız.

AKREP: Konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Öğrenme gücünüz son derece yüksektir. Toplantılar, görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış, eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Mesleğiniz dolayısıyla tanışacağınız insanların yeni ve cazip teklifleriyle işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın hiç de hoş olmayan haksız davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Tartışmadan incindiğinizi ve haksız olduğunu uygun bir tarzda ifade etmeli, yaptığı hatayı anlamasını sağlamalısınız. Beraberliği olmayan Akrep’ler, duygularınızın değerini bilen ve size kendinizi özel hissettiren dürüst bir insanla yeni bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi.

YAY: Kararsızlıkların yeteneklerinizi ve işinizle ilgili yapmanız gerekenleri belirlemenize gölge düşürmesine izin vermemelisiniz. Bu süreçte iş hayatınızı ilgilendiren konularda insanların saygısını kazanacağınız için yapmak istedikleriniz konusunda oldukça kararlı olmalısınız. Özel yaşamınızda birlikteliği olmayan Yay’lar, bir anda ilgi odağı olup ısrarcı tavırlarla sizi etkilemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Beraberliği devam edenler ise peşi sıra yaşanan olumsuzluklar, birlikte olduğunuz insanla ilgili güven problemi yaşamanıza, gelecek konusunda kaygılanmanıza neden olabilir. Şimdi sağlıklı kararlar alabilmek için kendinize zaman ayırın ve sizi zorlayan tüm kişi ve olayları objektif bir şekilde değerlendirerek kararlar alın. Her son yeni bir başlangıçtır. Bunu bazen siz istersiniz bazen de sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle bunları yaşarsınız.

OĞLAK: Gökyüzü bugün işinizle ilgili beklediğiniz haberleri alabileceğinize ve yapmayı düşündüğünüz görüşmelerin olumlu sonuçlanarak resmi olarak gerçekleşeceğine işaret etmekte. Bugün daha önce değerlendiremediğiniz bir konu, arkadaşlarınız vasıtasıyla gündeminize gelebilir ve o zaman yapamadığınızı şimdi farklı yaklaşımlarınızla akıllıca değerlendirerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Sizden üst kademedeki insanlar sizi girişimlerinizden dolayı destekleyecek, yeni girişimler için de yolunuzu açacaklardır. Dikkat etmeniz gereken tek konu ise geçmişte problemler yaşadığınız, zarar gördüğünüz insanların tekrar size yaklaşmalarına izin vermeniz ve onların gerçeği saklayan gülen yüzlerine itimat etmeniz olacaktır. Özel yaşamınızda yaşanacak güzel gelişmeler söz konusu. İçine kapanık tavırlar sergilemekten kaçının ve bu güzel enerjilerin keyfini çıkarmaya bakın.

KOVA: Gökyüzü bugün sizlere istek ve amaçlarınıza ulaşabilmek için konsantrasyon ve irade gücünüzü ortaya koymanız, çalışmaya istekli olmanız için destek veriyor. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden ve bedel ödemeden istediğimiz gibi gerçekleşmez. Bugün sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun, kötüye giden yanlarında, hızla yaşanacak gelişmeler, ne kadar doğru bir yol seçtiğinizi daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.

BALIK: Bugün her şeyi umutsuz bir şekilde akışına bırakırsanız neye uğradığınızı şaşıracağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi bir an evvel toparlamalı ve önceliklerinizi belirlemelisiniz. Bugün bir arkadaşınızın sizden maddi olarak bazı talepleri söz konusu olabilir. İyi niyetli yaklaşımınızın sonucunda hem maddi hem de manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. İnsanlara nasıl davranmanız gerektiğini geçirdiğiniz acı tecrübelerle öğrenmiş olmalısınız. Duygularınızla mantığınız arasındaki köprüyü her zaman kullanmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. İş hayatınızda daha kararlı olmalı ve söylediklerinizin arkasında durmalısınız. Özel yaşamınızda ise önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve huzurunuzu bozacak tavırlardan uzaklaşmalısınız.

Yorumunu Yaz