3 Bin NikÂh, 5 Bin Bebek

3 Bin NikÂh, 5 Bin Bebek

“Biz Büyük bir Aileyiz” parolasıyla hizmetlerini yürüten Karşıyaka Belediyesi 2014 yılında evliliğe imza atan 3 bin çiftin mutluluğuna ortak oldu. Aynı yıl içinde dünyaya gelen 5 bin bebek de ailelerin mutluluğunu ikiye katladı.
HER ÇİFTE BİR AĞAÇ
Karşıyaka Nikâh Sarayı’nda mutluluğa “evet” diyen her bir çift için Zübeyde Hanım Mahallesi’nde kurulan Mutluluk Ormanı’na fidan dikildi. Çiftlere, ahşap plaket ve nazar boncuğu da hediye edildi. Yeni dönemde, evlilik kararı alan çiftlere Evlilik Öncesi Eğitim Programı verileceği de belirtildi.
Yıl içinde 3 bin çift dünya evine girmenin sevincine erişirken, 5 bin aile de bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Karşıyaka Belediyesi minik aile fertlerinin her birine; albüm, bebek bezi, biberon ve hijyen malzemeleri hediye ederek, aile bütçelerine küçük de olsa katkı sundu. Belediyenin dış saha ekibi de bebeği olan her evin kapısını çalarak mutluluk diledi.
HEP YANLARINDAYIZ
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yeni evlenen çiftlerimize ve Karşıyakamızın yeni doğan bireylerine ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum. Hizmetlerimizle her zaman onların yanında olacağız” dedi.