3 kardeş aynı tabutta

3 kardeş aynı tabutta

3 kardeş aynı tabuttayken cenaze namazları kılındı daha sonra aynı mezara defnedildi. Kayınpeder ise torunlarının yanındaki mezarda toprağa verildi.

Olay, dün 16.00 sıralarında Muş'un Sunay Mahallesi Ensari Camii lojmanı yanında meydana gelmişti. İddiaya göre, manavlık yapan M.Ö., bir süre önce tartışıp babasının evine dönen eşi Nursel Ö.'yü (22) almak için kayınbabasının evine gitti. Kayınbaba Muhittin Karadağ (44), şizofren hastası olduğu ileri sürülen ve tedavisi devam eden damadı M.Ö. ile bir süre sohbet ettikten sonra, tedavisinin tamamlanmasından sonra gelmesini istedi. Bunun üzerine sinirlenen M.Ö., belinde bulunan tabancasını çekip ateş ederek önce kayınpederini, ardından da çocukları Muhammet Usama (3), Muhammet Sadık (2) ve Üneys'i (1) öldürdü. O sırada orada bulunan komşunun çocuğu Zelal G. ise mermi isabet etmesi neticesinde yaralanmıştı.
Cinnet getirip 3 çocuğu ve kayınbabasını öldüren, bir çocuğu da yaralayan zanlı polis tarafından yakalanmıştı. Olayda ölen çocuklar ile dedenin otopsisi Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapıldı. Daha sonra dede ve aynı tabuta konulan 3 kardeşin cenazeleri ambulanslarla Elazığ'a getirildi.
Dede ve 3 torunun bulunduğu tabutlar, Ulukent Mahallesi Mezarlığı'ne götürüldü. Mezarlık önünde cenaze namazı kılındı. Yakınları tarafından omuzlara alınan 1 tabutta bulunan 3 kardeş aynı mezara, dedeleri de torunlarının yanında açılan mezara defnedildi.