30. Cumhurbaşkanlığı Kupası Pınar Karşıyaka’nın

30. Cumhurbaşkanlığı Kupası Pınar Karşıyaka’nın

Basketbolda 30. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Fenerbahçe Ülker’i 77-75’lik skorla yenen Pınar Karşıyaka kupayı müzesine götürdü.
İzmir temsilcisi maçın ardından düzenlenen törenle madalya ve kupayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın elinden aldı. Türkiye Basketbol Ligi’ni geçen sezon şampiyon bitiren Fenerbahçe Ülker ile Türkiye Kupası’nın sahibi Pınar Karşıyaka, Ankara Arena Spor Salonu’nda en büyük kupayı kazanmak için mücadele etti. İki takımı da taraftarlar bu önemli karşılaşmada yalnız bırakmazken, salonun büyük kısmı doldu.
BAKAN KILIÇ, PROTOKOL TRİBÜNÜNDEN İZLEDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı İbrahim Kalın da karşılaşmayı izledi. Bakan Kılıç’ın yanı sıra Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel de maçı takip etti. Maç sırası ve öncesinde çıkabilecek olaylara karşı çevik kuvvet ekipleri yoğun güvenlik önlemi alındı. Ankara Arena Spor Salonu’nda 820’si polis olmak üzere 970 görevli, salon ve çevresinde güvenliği sağladı.