4. Akhisar Alışveriş Festivali Yağmur Altında Başladı

4. Akhisar Alışveriş Festivali Yağmur Altında Başladı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, 29 Ocak ve 1 Şubat tarihleri arasında bu yıl dördüncüsü düzenlenen Akhisar Alışveriş Festivalinin açılışı, yağmur altındaki törenle başladı.
Akhisar ilçesinde, Akhisar Belediyesi öncülüğünde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Akhisar Alışveriş Festivalinin açılışı için tören düzenlendi. Festivalin açılışında yağan yağmur davetlilere zor anlar yaşatırken, açılış kurdelesinin kesilmesiyle festival başladı. Törene, Akhisar Kaymakam Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Manisa Esnaf Odaları Başkanı Hasan Geriter ve oda başkanları katıldı.
Yağmur altında konuşan Kaymakam Kaan Peker, festivalin bereketli olmasını diledi. Peker, "Değerli Akhisarlılar böyle yağmurlu bir günde Alışveriş Festivalimizin bereketli geçmesini diliyorum. Dördüncüsünü düzenliyoruz, sadece ekonomik anlamda değil, sosyal ve kültürel anlamda da şehrimize dördünce Alışveriş Festivalimiz, bu anlamda çok ciddi katkılar sağlıyor. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen Akhisar Belediyesine, ticaret ve sanayi odamıza, ticaret borsamıza, odalarımıza, esnafımıza ve katılımlarını eksik etmeyen siz değerli Akhisarlılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Havanın yağışlı olması nedeniyle kortej yürüyüşü iptal olurken, festivalin açılışı sonrasında Şükran Ayaz Parkı içerisinde ekmek arası helva dağıtıldı.