41 GENÇ PROTOKOL TURUNDA

41 GENÇ PROTOKOL TURUNDA

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen ’41 Genç 41 Gelecek Liderlik’ projesinin katılımcı 41 genç ilçe protokolünü gezdi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından Gebzeli gençler için hayata geçirilen ‘41Genç 41 Gelecek Liderlik’ projesinin katılımcı 41 genci, ilçe protokolünü ziyaret etti
Gebze ilçe protokolü ziyaretleri kapsamında gençler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’a konuk oldu. 41 genci kabul eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan deneyimlerini ve bilgi birikimlerini geleceğin lider gençleriyle paylaştı
6 ay sürecek olan İstanbul ve Gebze’de devam edecek yoğun eğitim programına tabi tutulan geleceğin liderleri 41 genç, ‘motivasyon uygulamaları ve model kişilerle görüşme’ dersi kapsamında ilçe protokolünü ziyaret ederek deneyimlerini ilk elden öğrenmiş oldu. İlk olarak konuk oldukları Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le bir süre sohbet eden gençler, belediyenin çalışmaları ve hizmetlerine ilişkin de kendisinden bilgi aldı. “Sizler bizim geleceğimizsiniz” diyen Başkan Köşker, gençlere eğitimlerinde başarılar diledi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binasına geçen 41 genç burada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’yla bir süre sohbet etti.
Projenin çok değerli ve önemli bir proje olduğunu dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i kutladı.
Gençlerle yöneticilik deneyimlerini paylaşan Karaosmanoğlu, öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları da cevaplandırdı. Gençlerin projeye sahip çıkarak kendilerini en iyi şekilde geliştirmeleri öğüdünde bulunan İbrahim Karaosmanoğlu, “Yüreğinizi insanlara açın. Bizleri biz yapan değerlere sahip çıkın her zaman. Dürüstlük ve doğruluk her zaman rehberiniz olsun. Sizlerin gelişimine katkı sağlayacak şekilde yayınları takip edin. Bol bol kitap okuyun” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektiren 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Projesi’nin gençleri daha sonra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’a konuk oldu.