44 Malatyaspor Elazığ Yolspor İle Karşılaşacak

44 Malatyaspor Elazığ Yolspor İle Karşılaşacak

BAL Ligi 3’üncü Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları sürüyor. Yaklaşık 2 hafta süren devre arası hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılılar, ikinci yarının ilk maçında hafta sonu sahasında Elazığ Yolspor ile karşı karşıya gelecek.
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan takımın tecrübeli defans oyuncusu Aliş Şimşek, ikinci yarıya iyi başlayıp şampiyon olmak istediklerini kaydetti.
Şimşek, “Yaklaşık bir ay oldu çalışmalarımız başlayalı. İlk etapta dayanıklılık ve kuvvete dayalı çalışmalar yaptık. Şu an maç haftasına girmiş bulunmaktayız. Artık çalışmalarımız teknik ve taktik ağırlıklı olacak. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Ortam iyi, lige de iyi başlarsak sonunun da iyi olacağını düşünüyorum.
Bu gurupta herkes hereksi yene bilecek güce sahip. Bunu son lig maçından bizde puan kaybederek yaşadık. Namağlup takımda puan kaybederek başladı. Sonuçta herkes herkesi yene biliyor. Avantaj olarak ise bizi yene takımlar bize geliyor. Kazandığımız takdirde otomatik olarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.