44 Malatyaspor, Karaköprü Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

44 Malatyaspor, Karaköprü Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçının hazırlıkları başladı.
İkinci yarıya Elazığ Yolspor galibiyetiyle başlayan sarı kırmızılılarda, haftanın ikinci antrenmanında morallerin iyi olduğu gözlendi. Yeşiltepe 3 Nolu sahada Yardımcı Antrenör Engin Beltekin nezaretinde yapılan çalışmaya bütün futbolcular katılırken, antrenman ağırlıklı olarak Karaköprü maçının taktiği şeklinde geçti.
Yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan 44 Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Engin Beltekin, ikinci yarıya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını kaydetti.
Beltekin, “İkinci yarıya iyi başladık. Elazığ Yolspor maçında net bir skorla 3-1 galip geldik. Bu hafta önümüzde Karaköprü Belediyespor maçı var. Bizim için önemli bir maç. Çünkü yukarılardaki takımlar içerisindeyiz. Eğer bu maçtan puan veya puanlarla dönersek şampiyonluk için büyük bir adım atmış olacağız. Tabi ki zor bir süreç. Grup güçlü takımlardan oluşuyor. Bir de belediye takımlarıyla mücadele ediyoruz. Biliyorsunuz grubumuzda Dersimspor var. Büyük bir destek alıyor. Diğer takımlar Kilis Belediyespor ve Karaköprü Belediyespor da belediye takımları. Biz de gençlik kulübü olarak şampiyonluk potasından uzaklaşmak istemiyoruz. İnşallah Şanlıurfa’dan iyi bir sonuçla döneriz” şeklinde konuştu.