44 Malatyaspor Yönetimi, Başkan Selahattin Gürkan’ı Ziyaret Etti

44 Malatyaspor Yönetimi, Başkan Selahattin Gürkan’ı Ziyaret Etti

Bölgesel Altyapı Ligi’nde (BAL) mücadele eden 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Müslüm Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı etti. Ziyarette, 44 Malatyaspor ve Malatya’da amatör spor kulüplerinin durumu konuşuldu.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Ülkemizin geçmiş olduğu sıkıntılı günlerde, uyuşturucunun alabildiğine yaygın olduğu bir dönemde, sportif aktivitede bulunmak, gayret göstermek, spor adamı olmak ve spor adamlarına destek olmaktan dolayı sizleri kutluyorum. 44 Malatyaspor amatör liginde başarılı olmuş ve Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden bir takımımız. Bu takımı kendi imkanlarınızla bugüne kadar taşıdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Ve bundan sonraki çalışmalarınızdan da başarılar diliyorum. Yerel yöneticiler olarak, bizler de sivil toplum örgütleri, dernekler, sportif anlamda faaliyet gösteren spor kulüplerimize gerekli desteği vermekteyiz. Vermeye de devam edeceğiz. Bunun ölçüsü, miktarı sizleri belki tatmin etmese de bizler Şehrül-emin olarak, adaletli, dengeli bir şekilde bu tür aktiviteleri desteklemek lazım. 44 Malatyaspora bu sezonda da başarılar diliyorum. Bizlerin üzerine düşen ne olursa, bizlerinde bu desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.
44 Malatyaspor 2. Başkanı Barış Bingöl ise, 44 Malatyaspor’un BAL Ligi’nde mücadele verdiğini belirterek, “Büyükşehir olmamız itibariyle Başkanımızı ziyaret edemedik. Bugün Battalgazi Belediyemizi ziyaret etmiş bulunuyoruz. Başkanımızın, Battalgazi ilçemizi daha iyi yerlere taşıyacaklarından eminiz.44 Malatyaspor yönetimi olarak başkanımıza başarılar diliyoruz. 3 esnaf olarak, 3-4 yıldır Malatya’mıza bir profesyonel takım kazandırmak için elimizden gelen tüm çabaları sarf ediyoruz. Bu hususta bazı sıkıntılarımız olduğu bir gerçektir. Bu konuda başkanımızdan destek olmasını rica etmeye geldik” diye konuştu.