45 milyon euro'luk imza!

45 milyon euro'luk imza!

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, İspanyol kaleci ile 5 yıllık yaklaşık 45 milyon euro'luk yeni bir sözleşme imzalanacak.

NTV Spor'da yer alan habere göre; İngiliz basını, Manchester United'ın, David de Gea'yı dünyanın en çok kazanan kalecisi yapmaya hazırlandığını yazdı. Haberlere göre, İspanyol kaleci ile 5 yıllık yaklaşık 45 milyon euro'luk yeni bir sözleşme imzalanacak.

Manchester United'a, Alex Ferguson tarafından transfer edilen David de Gea, kulüpteki ilk sezonunda beklentileri karşılayamamıştı.

İspanyol kaleci bugünlerde ise Manchester United'ın kurtarıcısı haline gelmiş durumda. Bu sezon pek çok maçta takımını adeta ipten alan de Gea, performansını her geçen gün biraz daha arttırıyor.

İspanyol basınında, Real Madrid'in yıldız kaleci ile ilgilendiği haberleri alıyor. İngiliz basını, de Gea'yı kaptırmak istemeyen United yönetiminin şimdiden harekete geçtiğini yazdı. İddialar, United'ın de Gea'yı dünyanın en çok kazanan kalecisi yapmak istediği yolunda.

Haberlere göre Manchester United, de Gea'ya takımda kalması için yaklaşık 45 milyon euro değerinde, 5 yıllık yeni bir sözleşme önerecek. İspanyol kalecinin Manchester United ile 18 ay daha sözleşmesi bulunuyor.