5 gün sonra yarı çıplak halde bulundu!

5 gün sonra yarı çıplak halde bulundu!
Yarı çıplak halde ve donmak üzere bulunan Togaç, ambulansla hastaneye kaldırılırken, annesinin halini gören üvey oğlu Mehmet Togaç baygınlık geçirdi.
Merkez Sarıçam İlçesi'nin Gültepe Mahallesi'nde oturan Elif Togaç, geçtiğimiz perşembe günü öğle saatlerinde evden çıktı. Zihinsel engelli kadının ortadan kaybolması üzerine, yakınları internet sitelerinden duyurular yapıp, el ilanları ile annelerini aramaya çıktı. Polise de kayıp başvurusunda bulunan üvey oğlu Mehmet Togaç, annesinin bulunmasını istedi.
Ekipler, Elif Togaç'ı bulmak için çalışmasını sürdürürken, sevindirici haber sabah saatlerinde geldi. Çukurova Üniversitesi'nin narenciye bahçesinde çalışan işçiler, yarı baygın halde bir kadın buldu. İşçiler, belden aşağısı çıplak olan kadın için ambulans isteyip, polise çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, üzerinden kimlik çıkmayan, soğuk nedeniyle donmak üzere olan yaşlı kadının perşembe gününden bu yana aranan Elif Togaç olduğu belirlendi.

Elif Togaç, sağlık ekipleri, polis ve bahçedeki işçilerin yardımı ile sedyeye alınıp, diz boyu yükselen otların arasından ambulansa taşındı. Elif Togaç'ın bulunduğu bilgisini alan üvey oğlu Mehmet Togaç da olay yerine geldi. Ambulanstaki annesini gören Mehmet Togaç baygınlık geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Mehmet Togaç, polis tarafından sakinleştirildi.

Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Elif Togaç, tedaviye alındı. Yaşlı kadının vücudunun neden çıplak olduğu ve istismara uğrayıp uğramadığı ise yapılan inceleme sonrasında belirlenecek.