5 yaşındaki Ecrin 5 aydır kayıp

5 yaşındaki Ecrin 5 aydır kayıp

Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde 5 ay önce şeker almak için bakkala giden 5 yaşındaki Ecrin Tunç’tan bir daha haber alınamadı. Minik Ecrin’in bulunması için çok yönlü soruşturma başlatan güvenlik güçlerinin çabaları yetersiz kalırken, Tunç ailesinin bekleyişi sürüyor. Kızının kaybolduğu günden bu yana ilaç desteğiyle ayakta durmaya çalışan anne Nursel Tunç, gözleri kapıda, gelecek hayırlı bir haber bekliyor.

"AİLECE SERSEM DURUMDAYIZ"
Torununun bulunması için teknik takip yapılmasını isteyen dede Veysi Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan yardım istiyor. Telefon sinyalleri ortaya çıkartılmadan torununun bulunamayacağını savunan dede Tunç, “Ailece sersem durumdayız. Artık torunum bulunsun” dedi.

"AKLIMDAN HİÇ ÇIKMIYOR"
Ecrin’i son gören köylülerden Nezliye Acar ise, şunları kaydetti:
“Ben o gün evdeydim. Pencereden bakınca yolda küçük bir çocuk gördüm. Başında bir şapka vardı, karşı taraftaki evin duvarının dibinde de 2 tane kız daha vardı. Tabi kendileri akrabamız olurlar, ama o zaman onun Ecrin olduğunu anlayamadım. Yanındaki evin misafirlerinin kızları olduğunu zannettim. Daha sonra Ecrin’in kayıp olduğunu anlattılar. Birkaç gün kendime gelemedim. Aklımdan hiç çıkmıyor, keşke onu alıp evlerine götürseydim.”