50 yaşında Bond kızı oldu

50 yaşında Bond kızı oldu

James Bond'un serisinin 24. Filmi 'Spectre' İngiltere'nin Buckingham kentindeki Pinewood Stüdyoları'nda bir basın toplantısı ile duyuruldu. Basın toplantısına filmde rol alacak oyuncular da katıldı.

YENİ BOND KIZI MONICA

8 Aralık 2015’te vizyona girecek filmde başrolünde son üç filmde de Bond karakterini canlandıran Daniel Craig yer alacak. En dikkat çekici isim ise yeni Bond kızı rolünü üstlenecek olan 50 yaşındaki İtalyan oyuncu Monica Bellucci. Filmde, Django filminde Alman diş doktoru rolü ile adından söz ettiren Alman oyuncu Christoph Waltz, Bond'un düşmanı rolünde yer alacak. Fransız oyuncu Lea Seydoux da 24. Bond filminin oyuncu kadrosu arasında.



BOND ARABASI DA TANITILDI

Basın toplantısında yeni filme yer alacak Bond arabası da tanıtıldı. Önceki filmlerde olduğu gibi filmin 'diğer' başrolünde Aston Martin’in en son spor modeli yer alacak.

İNGİLTERE, FAS, MEKSİKA, AVUSTURYA

Çekimler İngiltere, İtalya, Fas, Meksika ve Avusturya'da yapılacak. Yöentmen koltuğunda serinin 1,1 milyar dolarla en çok gişe başarısı kazanan 'Skyfall' filminin yönetmenliğini de yapan Sam Mendes oturacak.

İngiliz yazar Ian Fleming'in 1953'te ilk kez okurlarına tanıttığı ünlü casusu James Bond'un maceralarının beyaz perdeye uyarlandığı seri, 2012'de 50'nci yıl dönümünü kutlamıştı. Serinin ilk filmi olan 1962 tarihli 'Dr. No'da İngiliz istihbarat ajanına İskoç aktör Sean Connery hayat vermişti. Sonraki filmlerde George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton ve Pierce Brosnan, Bond olarak seyirci karşısına çıkmıştı. 2006'da "Casino Royale" filminde James Bond'u canlandıran Daniel Craig, 'Quantum of Solace' ve 'Skyfall' filmlerinde de oynamıştı. En çok gişe geliri elde edilen bir önceki Bond filmi İstanbul'da çekilmişti.