500 kişiyle birlikte olan çift

500 kişiyle birlikte olan çift
İngiltere'de meydana gelen olayda 1,5 yıldır evli olan Sarah ve David Rose çifti düğünlerinden sonra 500 kişiyle birlikte olduklarını açıkladılar.

İngiltere'nin Sun gazetesine konuşan çift  başka insanlarla cinsel ilişkiye girmenin “evliliklerini güçlendirdiğini” söyledi ve çok mutlu olduklarını dile getirdi.

İki çocuk annesi Sarah (41) , “David ve ben birbirimize deliler gibi aşığız. Evliliğimiz çok güçlü ve biz bunun nedeninin ‘eş değiştirme’ alışkanlığımız olduğuna inanıyoruz” dedi.

49 yaşındaki David de eşine katıldığını belirterek, “Bu evliliğin monoton bir hale gelmesini engelliyor. Birçok arkadaşımız yaptığımız şeyi onaylamıyor ancak biz onların evlilikleri ve seks hayatları ile ilgili şikayette bulunmuyoruz sonuçta” dedi.

Birinci evlilik yıldönümlerini de yabancılarla seks yaparak kutladıklarını söyleyen Sarah, “Elbette bunun bir yıldönümünü kutlamanın en geleneksel yöntemi olmadığını biliyoruz. Ancak çiftler yıldönümlerinde her ikisinin de hoşlandığı bir şey yapmalı ve biz gerçekten çok eğlendik” dedi.

"Sudan çıkmış balık gibiyim"

Gayrimenkul komisyoncusu olarak çalışan David ile evlenene dek “eş değiştirme” dünyasından haberdar olmadığını belirten ev hanımı Sarah, “Bana bunu ilk önerdiğinde ne düşüneceğimi bilemedim. Ama sonra ilginç geldiği için onunla birlikte bir eş değiştirme kulübüne girmeyi kabul ettim. İlk gece sudan çıkmış balık gibiydim, David’in kolunu hiç bırakmadım” dedi.
İlk evliliğinden 18 ve 21 yaşlarında iki kızı olan Sarah, “En başlarda kıskançlık yüzünden bazı tartışmalar yaşıyorduk ancak sonra David beni birlikte olduğu diğer kadınlara karşı hiçbir şey hissetmediği konusunda ikna etti” dedi.

David Rose da bir eş değiştirme partisine giderken tüm sorunlarını geride bıraktıklarını belirterek, “Biz buna ikinci hayatımız diyoruz. Tüm evlilik ve iş sorunlarını geride bırakıp bambaşka insanlara dönüşüyoruz. Ayrıca birbirimizi aldatma olasılığımız da daha düşük çünkü böyle bir deneyimi paylaşıyoruz. Bir keresinde bir odada 15-20 erkek karımla ilişkiye girmek için sırasını bekliyordu. Bu çok heyecan vericiydi” dedi.

Çift şu an haftada en az iki kez bir eş değiştirme kulübüne gittiklerini ya da ev partilerinde diğer çiftlerle cinsel ilişkiye girdiklerini ve bu hayat tarzından büyük keyif aldıklarını söyledi.

Daima güvenli seks yaptıklarını belirten Rose çifti, sık sık cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da test yaptırdıklarını belirtti.