500 polisle operasyon!

500 polisle operasyon!

Adana Emniyet Müdürü Osman Ak'ın helikopterden yönettiği operasyonda, aranan 20 kişi gözaltına alındı çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon kapsamında Çevik Kuvvet ekipleri bir lisede öğrencilerle futbol maçı yaptı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının eylemleriyle gündeme gelip, zırhlı ekip araçlarının bile girmekte zorlandığı Dağlıoğlu, Gülbahçesi,, Yenibey, Barbaros ve Hürriyet mahallelerinde geniş çaplı operasyon düzenledi. Terör, Asayiş ve Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şubesi'nden 500 polis, Doğu ve Güneydoğu illerinden göç edenlerin yoğun yaşadığı 5 mahalledeki operasyona katıldı. Adana Emniyet Müdürü Osman Ak'ın helikopterde havadan bizzat yönettiği operasyonda işyerleri ve boş binalar didik didik arandı. Aranan 20 kişinin yakalandığı operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
ÇEVİK KUVVET DOSTLUK MAÇI YAPTI
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, ziyaret ettikleri okullardaki öğrencilere kalem, kırtasiye şapka ve anahtarlık dağıttı. Bir okula giren Çevik Kuvvet ve diğer polislere öğrenciler sevgi gösterisinde bulundu. Öğrenciler, polislerle fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Çevik Kuvvet polisleri ile öğrenciler futbol maçı yaptı. Postallı polisler ile öğrencilerin çekişmeli maçında galip gelen dostluk oldu. Maçın ardından öğrenciler ve polisler dev Türk Bayrağı açarak İstiklal Marşı'nı okudu. Helikopter ise bu sırada maçın oynandığı yerin üzerinde sürekli tur attı.
PKK yandaşlarının gösterilerinin yapıldığı söz konusu mahallelerde operasyonların sıklaştırılacağı bildirildi.