7 Şubat Sayısal Loto sonuçları

7 Şubat Sayısal Loto sonuçları
7 Şubat 2015 Sayısal Loto  çekiliş sonuçları Devreden Sayısal Loto'da dev ikramiye kazanan numaralar açıklandı.

Milli Piyango Sayısal Loto 7 Şubat çekiliş sonuçları Milli Piyango'nun internet sayfası millipiyango.gov.tr'den saat 21.00'da açıklanıyor.

2 haftadır devreden Sayısal Loto'da dev ikramiye kazanan numaralar 3 katı ikramiyenin sahibi olacak. Sayısal Loto sonuçları 7 Şubat çekilişine göre kazanan numaralar 5 milyon liralık ikramiye alacak.

Milli Piyango İdaresi bu hafta On Numara , Şans Topu ve Süper Loto sonuçlarını yaptığı çekilişlerle belirledi. Şans oyunları meraklılarının asıl beklediği çekiliş ise Sayısal Loto 'da bu akşam gerçekleşecek.

Sayısal Loto çekilişinde iki haftadır altılıyı bilen çıkmadığı için ikramiye üç katına çıkmış durumda.Geçen hafta Sayısal Loto 'dan devreden ikramiye 3 milyon 286 bin 164 lira 59 kuruş oldu. Bu hafta eklenecek ikramiyeyle birlikte Sayısal Loto sonuçları 5 milyon civarında ödül verecek.

SAYISAL LOTO 2. DEVİR SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan son sayısal loto çekilişinde şanslı rakamlar 4, 5, 11, 17, 47 ve 49 olarak belirlenmişti. Ancak Sayısal Loto 'da altılı bilen çıkmamıştı. Sayısal Loto 31 Ocak 2015 tarihli çekiliş sonuçları şöyle olmuştu;



ŞANS TOPU BU HAFTANIN SONUÇLARI

MPİ'nin 4 Şubat tarihli Şans Topu çekilişinde 5+1 bilen bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu.Şans Topu'nun 712. hafta çekiliş sonuçlarna göre talihli rakamlar şu şekilde açıklandı;

08, 18, 27, 31, 33 +11