79'luk papaz 24'lük erkek modelle evlendi

79'luk papaz 24'lük erkek modelle evlendi

79 yaşındaki emekli papaz Philip Clements, internet üzerinde tanıştığı 24 yaşındaki Romanyalı model Florin Marin, 24 evlendi. Church of England (İngiliz Klisesi) ‘ın öğretilerine karşı çıkan 79 yaşındaki papaz Philip Clements, 25 yaşındaki model sevgilisi Florin Marin ile evlendi.

79 yaşındaki emekli papaz Philip Clements, internet üzerinde tanıştığı 24 yaşındaki Romanyalı model Florin Marin, 24 evlendi. Papaz kocası Florin'e romanyada ev almak için 215,000 pound değerinde ev satın aldı. Çift evlendikten bir kaç ay sonra bir tartışma sonrası ayrıldı. İngiltereye geri dönen papaz evsiz kaldı.

Geçtiğimiz gün canlı yayına çıkan çift, ayrılığın kendilerine iyi gelmediğini itiraf etti. Papaz Clemets: Tekrar birlikte olabileceğimizi görmek istiyorum. Belki de bu bizim için son şans. Ayrı kaldığımız zamanlarda fark ettim. Ben Florin'i çok özledim. "Başka biriyle ilişki kurmaya çalıştım ama işe yaramadı, istediğim kişi Florin'di. Benim için bir ondan başkası yok. Bir şansımızın olup olmadığını bilmek istedim. Bu yüzden buradayım." dedi.