Abdürrahim Albayrak'tan transfer açıklaması

Abdürrahim Albayrak'tan transfer açıklaması

Galatasaray Futbol Takımı, devre arası kamp çalışmaları için Antalya'nın Alanya ilçesine gitti.

Spor Toto Süper Lig'deki Beşiktaş derbisinin ardından 9 gün izin yapan sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplandıktan sonra Atatürk Havalimanı'ndan Alanya'ya hareket etti. Galatasaray'da bazı futbolcular, Alanya'da takıma dahil olacak.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını 19 Ocak Pazartesi gününe kadar Alanya'da sürdürecek.

Albayrak: "Futbolcu almayı düşünmüyoruz"

Galatasaray kafilesinde başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de yer aldı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, Alanya'da iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini anlatarak, "Bu 5 günlük kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Oradan da İstanbul'a hazır bir şekilde gelip peş peşe maçlarımız başlayacak" dedi.

Albayrak, 2-3 futbolcuyla yollarını ayıracaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Dün Yiğit Gökoğlan'ın mukavelesini feshettik. Kendisi Akhisar Belediyespor'a gitti. Yiğit'e futbol hayatında başarılar diliyoruz. 2-3 arkadaşımız daha var. Onlardan da en kısa zamanda kulüp bulmalarını istedik. Birkaç futbolcumuzun da sadece kiraya gitmesini istiyoruz. Kadroda çok futbolcu olduğu için forma şansı bulamayacaklar. Biz oynamalarını istiyoruz. Gelecek sene Galatasaray'a daha hayırlı, daha fazla katkıları olacak. Bu futbolcuları satmayı değil, kiralamayı düşünüyoruz."

Transfer yapmayı düşünmediklerini vurgulayan Albayrak, "Futbolcu almayı düşünmüyoruz, kadromuz yeterli. Hocamız da kadrodan memnun. Yeni alacağımız futbolcuya vereceğimiz parayı futbolcu kardeşlerimize veririz. Onun için bizim yıldızlarımız şampiyonluk için yeterlidir" ifadelerini kullandı.