Acun Ilıcalı: Saklasak da ortaya çıkacak

Acun Ilıcalı: Saklasak da ortaya çıkacak

Survivor'un son bölümünde Acun Ilıcalı, bir sonraki oyunda yapılacak ödül oyunu için muhteşem bir ödül ortaya koydu. Ilıcalı, yeni ödül oyununu kazanan takımın NBA Batı Konferansı final karşılaşması karşılaşmasına götürüleceğini açıkladı. Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından ödüle inanamayan yarışmacılar sevinçten ne diyeceklerini şaşırdı.

ACUN ILICALI İTİRAF ETTİ

Acun Ilıcalı, NBA Batı Konferansı final 4. karşılaşmasında Oklahama City Thunder - Golden State Warriors karşılaşması için yarışmacılara tanesi 12 bin dolardan başlayan fiyatlarla bilet alındığını söyledi. Ödülü kazanan takım Oklahama City Thunder - Golden State Warriors karşılaşmasını en ön sıradan takip edecek. Acun Ilıcalı konuyla ilgili, "Maç bu gece (25 Mayıs) oynanacak fakat bizim ödül oyunumuz yarın ekranlara gelecek. Maçı izleyenler ön sırada oturanları görürlerse hangi takımın oyunu kazanacağını önceden öğrenecekler. Olsun bir kere böyle olmasında bir sorun yok. Nasıl olsa saklasak da ortaya çıkacaktı" ifadelerini kullandı.

"STEPHEN CURRY'NİN ENSESİNDE OLACAKSINIZ"

Acun Iılcalı, yarışmacıların karşılaşmayı en ön sıradan takip edeceklerini söyledi. Ilıcalı, "Dünyanın en iyi basketbol oyuncularını en yakınından göreceksiniz. Örneğin, Stephen Curry'nin ensesinde oalcaksınız. Russel Westbrook hemen yanınızda olacak" diyerek espriyi patlattı.