ADANA MEDLİNE HASTANESİ 5 YAŞINDA

ADANA MEDLİNE HASTANESİ 5 YAŞINDA

Sadece Adana değil, 2009 yılından beri çevre il ve ilçeler ile yurt dışından gelen hastalara da hizmet veren Adana Özel Medline Hastanesi, 5. yaş gününü Adana Sheraton Otel’de düzenlenen geceyle kutladı.
Hastaneyi tanıtan slayt film gösterimi ile başlayan geceye, Adana Valisi Mustafa Büyük, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Ticaret Borsası Başkanı Muhammer Çalışkan, Adana İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, Adana Özel Medline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Attila, Özel Medline Adana Hastanesi Genel Direktörü Dr. Musa İnal, hastane yöneticileri, hekimler, personel ve davetliler katıldı.
1 MİLYON HASTAYA HİZMET
Özel Medline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Attila, törendeki konuşmasında, “Özel Medline Adana Hastanesi, seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde öncü uygulamalarla fark yaratma hedefi ile ilk hastasını Haziran 2009’de kabul etmiştir. Kuruluşumuzdan bu yana, geçtiğimiz Temmuz ayı itibariyle 1.000.000 hastaya hizmet verdik. Uzman doktorlarımız, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personelimiz, hasta odaklı hizmet anlayışımız, kalite politikası, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı-tedavi üniteleri, modern mekanları ve konforlu hasta odaları ile 5 yıldır Adana’da sağlıkta güvenin adresidir.” dedi.
500 KİŞİLİK BİR EKİPLE HİZMET
Türkiye’nin güney bölgesinde ilk JCI “Joint Commission International” Akreditasyon Kalite Belgesi’ni Adana Özel Medline Adana Hastanesi’nin aldığını söyleyen Kemal Attila, “Medline Adana Hastanesi olarak hasta güvenliği ve kalite standartların altında sıfır hata ile bölgenin ilk JCI akreditasyonuna sahip olmuş bir hastaneyiz. Amacımız hastalarımıza uluslararası kalite standartlarında hizmet vermeyi sürdürürken sürekli ölçerek, kendi süreçlerimizde iyileştirmeler yaparak hizmet kalitemizi arttırmaktır. Medline Adana Hastanesi, 500 kişilik bir ekiple 14.000 metrekare kapalı kullanım alanıyla, hastalarımıza hizmet vermektedir. Medline Hastanesi’ni tek cümle ile özetleyecek olursam 5 yıldır güvenin, kalitenin ve rahatlığın adresi olmuştur” diye konuştu.
Adana İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ise, kurulduğu günden bu güne kadar Adana’da sağlık sektörüne verdiği katkılardan dolayı Özel Medline Hastanesi yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Adana Valisi Mustafa Büyük ve hastanede uzun süre hizmet veren 86 kişiye, Adana Özel Medline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Attila tarafından plaket verildi. Gece, 5. yıla özel pasta kesiminin ardından geç saatlere kadar devam etti.