Adana Optimum’da Eğlenceli Turnuva

Adana Optimum’da Eğlenceli Turnuva

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sosyal alandaki etkinlikleriyle de hayata renk katmaya devam ediyor. Kurumlar arası ve kurum içi bowling turnuvalarına ev sahipliği yapan Playbowling, bu kez de Akbank çalışanlarını ağırladı.
Akbank Kurumsal İletişim ve İç İletişim Yöneticisi Ceren Erk’in desteği ile düzenlen turnuva, Adana il merkezi ve ilçelerindeki Akbank çalışanlarını bir araya getirdi. Tatlı bir rekabet içinde heyecan ve eğlencenin doruğa ulaştığı turnuvada Akbank çalışanları çok keyifli zaman geçirdi.
Çalışanların aileleri ile birlikte katıldığı ve 72 kişinin yarıştığı bowlig turnuvasında, “Adana İdman Yurdu” takımı şampiyon oldu. Cumali Güngör Hizar, Kemal Kaya, Erkin Kahraman, Cumhur Reşit Gürleç, Ahmet Ünver ve Cahide Büyükbiçer’den oluşan ekip galibiyeti yakaladı. “Gazipaşa” takımını oluşturan Emrah Polat, Nurettin Özkan, Naime Uludağ, Mustafa Kapuağzı, Serdar Cömert, Bayram Birol Ulu ikinciliği elde ederken, “Buldozer” takımından Orhan Atar, Deniz İleri, Altan Kozanlı, Cem Obit, Kaan Dönmez ve Mustafa Ceyhan ise üçüncü oldu.
Kaliteli markaların ürünlerini uygun fiyata sunarak alışverişi herkes için zevk haline getiren Adana Optimum Outlet bünyesindeki Playbowling‘te oldukça çekişmeli geçen turnuvanın ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.