Adana’da Gökhan Keser Fırtınası Esti

Adana’da Gökhan Keser Fırtınası Esti

Şarkıları, yorumu ve kişiliğiyle son dönemlerin en çok konuşulan genç yıldızlarından Gökhan Keser, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geldi.
Model olarak başladığı kariyerini, müzik ve oyunculuğa da taşıyarak başarıyla sürdüren Gökhan Keser, AVM’yi dolduran hayranlarına bol bol imza dağıttı. Sevilen sanatçı, imza günü etkinliğinde seslendirdiği “En kötü günümüz böyle olsun”, “Bazen” ve “Seninle Bozdum” adlı sevilen şarkılarıyla Adana Optimum Outlet ziyaretçilerine müzik ziyafeti çekti. Keser’in şarkılarıyla coşan gençler, şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadılar.
UZANAN ELLERİ BOŞ BIRAKMADI
Akrabalarının da bulunduğu Adana’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Keser, gördüğü ilgi karşısında “Bu ne büyük bir sevgi. İyi ki gelmişim. İnsanın böylesine sevildiğini görmesi ne kadar güzel. En kötü günümüz böyle olsun.” dedi. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Gökhan Keser, buz pisti çevresini dolduran hayranlarının uzattığı elleri geri çevirmedi. Mümkün olduğunca fazla hayranının elini tutmak için buz pistini turlayan Gökhan Keser, daha sonra sevenlerine bol bol imza dağıttı. Keser, hayranlarıyla son dönemin popüler sosyal medya modasına uyarak selfie de çektirdi.