Adanalı Atletler 9 Madalya İle Döndü

Adanalı Atletler 9 Madalya İle Döndü

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Atletizm Bölge Antrenörü Ali Atakişi, hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na Adana’dan sporcu göndermek olduğunu söyledi.
Atakişi, 8 sporcuyla kamp yaptıkları Erzurum’da geçen hafta sonu milli takım seçmeleri yapıldığını, müsabakalarda 3 birincilik, 2 ikincilik ve 4’de üçüncülük elde ettiklerini belirterek, sistemli çalışmanın semeresini gördüklerini kaydetti.
Başarılı olmalarında, kendilerine sürekli destek veren ve çalışmalarını yakından izleyen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin büyük katkısının bulunduğuna dikkat çeken Atakişi, konuşmasında şunlara yer verdi:
“Adana’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ardından milli takım kampına 8 sporcuyla Erzurum’a gittik. Burada deneyimli antrenörlerle koordineli bir şekilde hazırlığın ardından yaptığımız milli takım seçmelerinde sporcularımız üstün başarı göstererek güçlü rakiplere rağmen 9 madalya kazandılar. Bu durum bizleri mutlu etti. Ancak, yeterli bulmuyoruz. Hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na Adana’dan sporcu göndermektir. Çalışmalara kentimizde ara vermeden devam ediyoruz. Bize güvenen ve inananları mahcup etmeyeceğiz.”
Erzurum’da gerçekleştirilen milli takım seçmelerinde dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:
Samet Sağlam (Uzun Atlama Birincisi)
Revşan Koday (Cirit Atma Birincisi)
Mizgin Demir (400 metre Birincisi)
İrem Karacaoğlan (100 metre İkincisi)
Seda Pınar (100 metre Engelli İkincisi)
Sevgi Pınar (Uzun Atlama Üçüncüsü)
Veysel Tunç (Yüksek Atlama Üçüncüsü)
Mehmet Karakoç (Gülle Atma Üçüncüsü)
Seda Pınar (3 Adım Atlama Üçüncüsü)