Adanaspor Gözünü Bucaspor Maçına Dikti

Adanaspor Gözünü Bucaspor Maçına Dikti

PTT 1. Lig’de Adana derbisini kazanan Adanaspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, Adana Demirspor maçının geride kaldığını ve Bucaspor maçının seri yakalamak açısından önemli olduğunu söyledi.
Eriş, Adana Demirspor derbisinde kendilerine destek veren ve görsel şovları ile galibiyette pay sahibi olan taraftara teşekkür ederek, "Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Bu maç geride kaldı. Önümüzde zor müsabakalardan bir tanesi daha var. Seri açısından Bucaspor maçını deplasmanda kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
Derbi maçı kazanan Adanaspor, Cumartesi günü oynayacağı Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarına bir günlük aradan sonra başladı.
Öğlen Osman Yereşen Tesisleri’nde çalışan takımda moraller yerinde. Cezası sona Eren Uğur ile sakatlığı geçen Olcay Turhan takımla birlikte çalışmalara başladı. Bucaspor karşılaşmasının gündüz olması nedeniyle bu hafta antrenmanlar da öğlen saatlerinde yapılacak.
Cumartesi saat 14.00’da Buca Arena Stadı’nda oynanacak maç için turuncu-beyazlı takım Cuma günü havayolu ile İzmir’e gidecek. Son çalışmasını orada yapacak olan futbolcular daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.