Adanaspor Hazırlık Maçında Derince Belediyespor'a Gol Yağdırdı

Adanaspor Hazırlık Maçında Derince Belediyespor'a Gol Yağdırdı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Derince Belediyespor’u 5-1 mağlup etti.
Adanaspor’da uzun yıllar forma giymiş isimlerden Ali Asım Balkaya’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Kocaeli temsilcisi karşısında turuncu-beyazlı takımın gollerini Murat Yılmaz, Mehmet Boztepe, Ahmet Bahçivan ve Fırat Kaplan (2) attı. Maçın 43. dakikasında arka adalesinde ağrı hisseden Murat Yılmaz yerini Tiago’ya bıraktı.
Maç öncesi her iki takım futbolcuları beraberce objektiflerin karşısına geçerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Derince Belediyespor Teknik Direktörü Ali Asım Balkaya, Adanaspor’un yerinin Süper Lig olduğunu ve bu sezon hedefe ulaşacağına inandığını söyledi. Teknik direktör Ali Asım Balkaya, başkan Bayram Akgül, basın sözcüsü Bülent Uzel ve teknik heyete tatlı ikram etti.
16 yaşında teknik direktör Levent Eriş tarafından Bolu kampına davet edilen Fırat Kaplan 75. dakikada oyuna girdi. Attığı iki golle izleyenlerden alkış alan genç futbolcu takım arkadaşlarının tebriklerini de kabul etti.
Öte yandan Adanaspor Kaptanı Merthan Açıl ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu oyuncu Özgür Öcal, Bolu’da oynanan hazırlık maçı öncesi bir araya geldiler. İki eski dost hasret giderirken, bir sürede sohbet ettiler.