Adapazarı Belediyesi’nde Birimlerarası Futbol Turnuvası Başladı

Adapazarı Belediyesi’nde Birimlerarası Futbol Turnuvası Başladı

Adapazarı Belediyesi geleneksel birimler arası futbol turnuvası A gurubundaki Belediye meclis üyeleri ile Park bahçeler ve Temizlik Genç ile Basın Yayın takımların başlama vuruşu ile start aldı.
Bu yıl 2’incisi düzenlenen Adapazarı Belediyesi Birimler arası Futbol Turnuvası’na Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcılarından Mustafa Deverendi ve Erol Aydın da katıldı. Başkan yardımcıları ve personelin izlediği A grubu müsabakalarında oyuncu arkadaşlarına destek amaçlı gelen izleyiciler bol bol tezahürat yaparak arkadaşlarını müsabaka boyunca motive ettiler.
Evin Tesisleri Spor kompleksinde oynanan ilk karşılaşmada Meclis Üyeleri, Park Bahçeler Müdürlüğü’nü 12-4 gibi farklı bir skorla yenerek üç puanı aldı. Meclis üyeleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nün karşı karşıya geldiği ilk müsabakada rakip takımı gol yağmuru tutan meclis üyeleri 12 gol attı.12-4 biten maçın gollerini Fevzi Kılıç (3), Fevzi Gürsoy (3), Suat Çokluk (3) Erol Aydın, Yusuf Gökdemir ve Hasan Yuvacı attı. Park Bahçeler takımının gollerini ise Hasan Vatansever, Rfıat Piriştine, Ramazan Türkoğlu, Adem Asraf golleri kaydetti.
Temizlik Genç Takımı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün karşı karşıya geldiği maçta Temizlik Genç Takımı Basını 8-3 yendi. Temizlik Genç takımın gollerini Uğur Demir (6), Yasin Karakaş, Erdi Kezer atarken Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün gollerini takımın gollerini Muhammet Gürkan, Mehmet İn, Zekeriya Kestane attı.