Adıyaman Park Hospital Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Adıyaman Park Hospital Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Genel Müdürü Dr. Gürkan Alagöz, hastane olarak hasta ve hasta yakınlarına en iyi hizmeti verme adına kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi bünyesine Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Ertuğrul Nuri Çöl ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Dilay Eken Gedik’i kattı.
Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Genel Müdürü Dr. Gürkan Alagöz, kadrolarını güçlendirdiklerini ifade ederek, “Hastanemizde her türlü ortopedik ve beyin cerrahi ameliyatları yapılmaktadır. Boyun ve bel Fıtığı operasyonları son teknolojik cihazlarla yapılmaktadır. Uzman Psikolog Necmettin Gürsoy hastanemizde hastalarımıza hizmetlerine devam etmekte. Acil servis hizmetlerimiz 24 saat kesintisiz olarak veriyor. Acil servis ve yoğun bakım hizmetlerimiz ücretsiz verilmektedir. Ayrıca diğer branşlarımızda yine uzman hekimlerimiz tarafından hasta ve hasta yakınlarımıza hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürmekteyiz. Bunların yanı sıra sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim çalışmaları yapmaktayız. Hastane olarak amacımız son teknolojiyi kullanarak, branşında uzman hekimlerimizle, hastane çalışanlarımızla hasta ve hasta yakınlarına en iyi hizmeti sunmaktır” dedi.