Adıyaman’da Hokey Takımı Kuruldu

Adıyaman’da Hokey Takımı Kuruldu

Adıyaman’da ilk kez kurulan Hokey takımları, Gaziantep’te 17-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Hokey 1. Lig Terfi Müsabakalarına katılacak.
Sitilce Atış Poligonu tesislerinde çalışmalarını sürdüren Hokey takımlarının gelecekte büyük başarılara imza atacağını belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman’da tüm spor dallarında faaliyet gösterebilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Bağcı, “Gençlerimizin spor olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bizler tüm tesislerimizde özellikle farklı branşlarda sporcular yetiştirebilmek için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Artık Adıyamanlı gençlerimiz Hokey’de hünerlerini sergileyecek. Yeni bir spor dalını gençlerimizle tanıştırmanın mutluğunu yaşıyoruz. Daha şimdiden ilimizde 4 farklı Hokey Kulübü kuruldu ve Sitilce Spor tesislerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Hokey Federasyonunun 17-21 Eylül tarihleri arasında Gaziantep ilinde düzenlediği Türkiye Hokey 1. Lig Terfi Müsabakalarına da ilimizden katılım sağlayacağız. Ben şimdiden yeni kurulan Hokey takımlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Bağcı, “Adıyaman’da Hokey sporunun hayata geçmesi anlamında İl Müdürlüğümüze desteklerini esirgemeyen Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan’a da ayrıca teşekkür ederim. Kendisi ilimizde Hokey sporunun yaygınlaştırılması anlamında sporcularımıza malzeme desteği sağlayarak gençlerimizi motive etmiştir. Gaziantep ilinde 17-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Hokey 1. Lig Terfi Müsabakalarına ilimizden 1 antrenör ve 18 sporcu ile katılım sağlanacaktır” dedi.