Adü, 12. Kamu Yönetimi Forumu’na Ev Sahipliği Yapıyor‏

Adü, 12. Kamu Yönetimi Forumu’na Ev Sahipliği Yapıyor‏

12. Kamu Yönetimi Forumu (KAYFOR), 12-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) ev sahipliğinde Kuşadası’nda gerçekleşecek.
KAYFOR, kamu yönetimi alanında düzenlenen ilk bilimsel organizasyon olma özelliğini gösteriyor. 2003 yılından bu yana her yıl düzenlenen KAYFOR, belirlenen ana temalar çerçevesinde kamu yönetimi alanıyla ilgili farklı konuların ele alınarak tartışıldığı bir alan olma özelliğini taşıyor. KAYFOR’un bir amacı da akademisyenleri birbirleriyle, uygulayıcı ve bürokratlarla bir araya getirerek, etkileşime geçmelerini sağlıyor.
KAYFOR12’de ülkemizin önemli bürokratlarının ve seçkin üniversitelerinden katılan değerli bilim insanlarının; kamu yönetiminde reform, yerel yönetimler, 6360 sayılı kanun, kamu yönetiminde yeni kurumlar, yönetim teknikleri ve araçları, kamu politikalarında kent ve çevre, siyasal katılım ve temsil, afet yönetimi, yönetsel etik, e-devlet konu başlıkları etrafında hazırladığı bildiriler yer alacak.
KAYFOR12, Kuşadası’nda 12-14 Eylül tarihleri arasında yapılacak. ADÜ, Türkiye Belediyeler Birliği, Aydın Ticaret Odası, Nazilli Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan foruma ülkemizin önde gelen akademisyenlerinden Prof. Dr. Eyyüp Günay İsbir, Prof. Dr. Bekir Parlak, Prof. Dr. Kemal Görmez, Prof. Dr. Doğan Nadi Leblebici, Prof. Dr. Uğur Ömürgönülşen, Prof. Dr. M. Akif Çukurçayır, Prof. Dr. Adalet B. Alada, Prof. Dr. Kamil Ufuk Bilgin, Prof. Dr. Selma Karatepe, Prof. Dr. Hüseyin Özgür, Prof. Dr. Yakup Bulut, Prof. Dr. Halil İbrahim Aydınlı, Prof. Dr. Hüseyin Gül’ün yanı sıra Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Kurt, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Halil Afşar, belediye başkanları ile bürokratlar katılacak.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nun himayesi ve katılımıyla gerçekleştirilecek olan KAYFOR12’yi ADÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Neval Genç başkanlığındaki bir ekip hazırlanıyor.